banner102

Velilere yönelik anne baba olmak konulu konferans

Trabzon Üniversitesi ile Of Rehberlik ve araştırma Merkezinin ortaklaşa düzenlediği LGS- YKS sınav sürecinde anne baba olmak konulu konferans Of’ta Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunda yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Ekim 2022 Perşembe 23:07
Velilere yönelik anne baba olmak konulu konferans

Trabzon Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Hanife Aydın tarafından bu yıl sınava girecek 8 ve 12. Sınıf öğrencilerin velilerine yönelik düzenlenen konferansın açılış konuşmasını Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptı.    İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu konuşmasında; “ Eğitim öğrenci, öğretmen ve velilerden oluşan üçlü saç ayak olduğunu ve velilerimiz bizim önemli paydaşlarımız olduğunu her seferinde vurguluyorum. O nedenle sizler bizler için çok önemlisiniz iyi ki geldiniz. Hoş geldiniz. Katılımlarınız nedeniyle de sizleri tebrik ediyorum. Çok kıymetli hocamıza ilçemize gelip sizler için çok kıymetli olan yavrularınızla bu zorlu süreci aşmak için bilgiler paylaşacak olması nedeniyle de teşekkür ediyorum. Rabbim emeklerini zayi etmesin. Katılımlarınız nedeniyle tekrar hepinize teşekkür ediyor, programın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Trabzon Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Hanife Aydın sunumuna velilere sorularla başlayarak onların hazırbulunuşluk durumlarını tespit ettikten sonra konferansına devam etti. Öğretim Üyesi Hanife Aydın başarıda mutlu ailenin önemine belirterek aşırı koruyucu aile tutumları ve veli baskılarının başarıyı engelleyici davranışlar olduğu dikkat çekti.

Programın sonunda Trabzon Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Hanife Aydın’a günün anısına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Tekke plaket takdim etti. Konferansa İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke, Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Vahdettin Özdağcı, Uğurlu Hacıahmetoğlu Ortaokulu Müdürü Soner Kalkan, Ali Yeşilyurt İHO Müdürü Ali Cerrah, Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Hüseyin Aygün, Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Ebru İskender, Psikolojik Danışman Medine Başaran, Psikolojik Danışman Ramazan Boz ve veliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90