banner102

Yahya Özkök’ten 99 yüz şiiri

Of’un başarılı ve çalışkan öğretmenlerinden Solaklı Fen Lisesi Edebiyat Öğretmeni Yahya Özkök 99 öğrencisi için akrostiş şiir yazarak kitap haline getirdi. Şiirler daha önce çalıştığı Of Anadolu Lise ile en son görev yaptığı Solaklı Fen Lisesi öğrencilere hitaben yazılmış. Kapak dizaynını Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Akyıldız’ın yaptığı şiir kitabı ilk baskısı 200 adet olarak basıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Ekim 2020 Salı 19:08
Yahya Özkök’ten 99 yüz şiiri

Şiir kitabıyla  ilgiliolarak konuşan Yahya Özkök, “2008 yılından beri Of Anadolu Lisesinden başlayıp Solaklı Fen Lisesine kadarki görev süremizdeki ahlaklı davranışlarıyla, saygılı, dürüst, çalışkan, milli ve manevi değerlerde öne çıkmış, başarılı öğrencilerimize hem dua hem de başarı dileklerinde bulunmak adına 99 öğrencimizin  adlarına akrostiş şiir yazdık. Şiirlerimiz bir dua, bir başarı dilek ve temennilerinden oluşuyor. Bizde ve çevresinde etki bırakan bu gençlerimize hayatlarında başarılar diliyorum. Kitabımızın okuyucular tarafından samimi karşılık bulmasını umuyorum. Bu yolda teşekkür etmem gereken insanlar var. Öncelikle aileme, sonra Of’a geldiğim 2004 yılından beri her zaman destekleriyle yanımızda olan, bizi cesaretlendiren, çalışma azim ve gayretimizi artıran değerli İlçe Milli Eğitim Müdürüm İdris Kabahasanoğlu hocama, bir zamanlar okul müdürüm olan şimdiki Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu’na, kitabın kapağının tasarımını yapan Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Akyıldız’a ve güzel dilek ve temennilerde bulunan herkese teşekkür ediyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

99 Yüz Şiiri yazarı Yahya Özkök kitabını tanıtmak ve teşekkür için kitabını imzalayarak Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş’e taktim etti.

Son Güncelleme: 13.10.2020 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90