banner102

Yarbay Hasan Yavuz Ballıca’da hakka uğurlandı..

Of’un Ballıca Yavuzselim mahalle sakinlerinden merhum Ahmet Yavuz oğlu, Yusuf ve Tahir Yavuz’un kardeşi Tabip Yarbay Hasan Yavuz (49) yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek Pazar gece saat 21.30 sularında hakkın rahmetine kavuştu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Kasım 2016 Salı 18:19
Yarbay Hasan Yavuz Ballıca’da hakka uğurlandı..

Cenazesi 29 Kasım 2016 Salı günü öğle namazını müteakip Ballıca Kayasuyu camiinde kılınarak Ballıca’daki aile mezarlığına defnedildi.

Rahmetli Tabip Yarbay Hasan Yavuz için bu akşam akşam yatsı namazı arasında Ballıca Kayasuyu camiinde hatim yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı, Sağlık Dairesi Başkanlığında görevli Tabip Yarbay olarak görev yapan Hasan Yavuz, 2015 yılı Kurban Bayramının 1.nci günü aniden rahatsızlanarak Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi hastanesine kaldırılmıştı. Yapılan muayene ve tetkiklerden sonra beyninde kitle bulunan Yavuz ameliyat yapıldı. Ameliyat sonrası yapılan tedavilere cevap veremeyen Hasan Yavuz Pazar gecesi hakkın rahmetine kavuştu.

Cenaze namazına Trabzon İl Tugay Komutanı, Trabzon İl Jandarma alay Komutanı,  Of Belediye Başkanı Salim Sarialioğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of İlçe Bölük Komutanı, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Ziraat Müdürü Hüseyin Keleş, Of Garnizon Komutanı, Ballıca eski Belediye Başkanları Ömer Albayrak ve Emin Bilgin, Ballıca Mahalle Muhtarı Recep Yavuz, Of Ballıca Derneği Başkanı Adem Ballı ve Yönetim kurulu yeleri, ailesi, yakınları ve çok sayıda Ballıcalı katıldı.

Haber: Ömer Ballı
Foto: Serdar Kuzu

Son Güncelleme: 29.11.2016 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90