banner102

Yaşlı Kadın Eski Bakan İçin Bakın Ne Dedi!

Of Toki Konutlarının olduğu yer için "Burası ben çocukken dere yatağı idi" diyen yaşlı kadın, Çevre Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar için bakın ne dedi!

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Eylül 2014 Cumartesi 18:02
Of ve Çevresinde Cuma günü öğleden sonra başlayan şiddetli yağmur sonrası olumsuz yönde etkilenenler arasında olan Of TOKİ Konutları, yağan şiddetli yağmur sebebiyle adeta dere yatağına döndü.

Konutların ortasından bir ırmak gibi su akması, konutların zemin katlarında oturanları büyük bir maddi sıkıntıya soktu. Evlerindeki eşyaların büyük bir kısmı hasar görürken, birçok eşyada kullanılmaz hale geldi.

Şiddetli yağmurdan olumsuz yönde etkilenen TOKİ Konutlarına birde elektrik kesintisi ile su kesintisi eklenince adeta yaşanmaz konutlar haline gelmesine sebep oldu.

O'NU KULAKLARINDAN HABU DUVARLARA ÇAKACAKSIN

Sabah erken saatlerinde Of'un Nabzı muhabirimizin bölgede çekimlerini gören yaşlı kadın, Çevre ve Şehircilik eski bakanı ve bir zamanlar TOKİ'nin başkanı olan Erdoğan Bayraktar için "Benim çocukluğumda dere yatağı olan bir yere, 'Başbakan'ın dere yatağında ev olmaz' demesine rağmen ev neden yaptı? O'nu kulaklarından habu duvarlara çakacaksın" diyerek tepkisini dile getirdi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.09.2014 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90