banner102

Yaz Gelmeden Trafik Çilesi Geldi!

Of ilçesinde özellikle işlek caddelerde araçların yoğun oluşundan kaynaklanan trafik çilesi vatandaşları, şoförleri ve trafik ekiplerini çileden çıkardı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Nisan 2015 Perşembe 16:33
Yaz Gelmeden Trafik Çilesi Geldi!
Yaz aylarında yoğun nüfüs akınına uğrayan Of ilçesinde trafik adeta felç olurken, kış mevsiminde aynı sorunun benzeri yaşanması vatandaşların ‘Yaz gelse ne olacak?’ sorusunu sormalarına sebep oldu.

Trafik emniyet birimlerinin sürekli devriye atarak yanlış yerde park edenleri uyarması sonuç vermezken, araç şoförlerinin kendilerini haklı çıkartacak sebepleri ortaya atarak, “Nereye park edelim? Trafiğin yoğun olduğu özellikle Perşembe günleri ne otoparklarda, nede sulaklı deresinin kenarındaki ücretsiz otoparkta yer olmuyor. Ne yapalım, köyden veya şehrin bir ucundan alışveriş yapmak için yürüme mi gelelim?” sorularını sordular.

Belediyenin de bu konuda “Of’ta trafik sorunu yoktur. Asıl sorun anlayış sorunudur. Vatandaşlar şehrin içerisinde ve sahil kesiminde olan otoparkları kullansınlar. Birde şehrin içinde yaşayanlar araçları ile çarşı içine gitmesin.” uyarısında bulunarak esas sorunun anlayış sorunu olduğunu açıklamıştı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 09.04.2015 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90