banner102

Yenilgisiz Şampiyonlar!

Trabzon'da yapılan Kuruluşlar arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası ön elemeleri müsabakasında Of Müftülüğü adına yarışan Akçadoğan, Sürmenelioğlu ve Ayan yenilgi yüzü görmeden kupaları almaya hak kazandılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Mayıs 2014 Pazartesi 17:15
Yenilgisiz Şampiyonlar!
13-15 Haziran 2014 tarihleri arasında Kuruluşlar arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılabilmek ve Trabzon kuruluşlar arası birinciyi belirlemek üzere 11 Mayıs 2014 tarihinde Trabzon Hayri Gür Salonunda tenis turnuvası yapıldı.

Of Müftülüğünü Temsilen Celalettin Akçadoğan,  Adem Yavuz  Sürmenelioğlu  ve  Hızır Ayan iştirak etti. 16 takımın iştirakiyle yapılan Trabzon kuruluşlar arası Masa Tenisi Turnuvası  bir hayli çekişmelere sahne oldu. Yapılan zorlu müsabakalar neticesinde  Of müftülüğünü Temsil eden Celalettin Akçadoğan,  Adem Yavuz  Sürmenelioğlu  ve  Hızır Ayan adeta  destan yazarak namağlup olarak turnuvanın birincisi oldular. Müsabakalar sonucunda sporculara madalya ve kupayı TMTF temsilcisi verdi.

Başarıları sonucu madalya ve kupa kazanan sporcular, 13-15 Haziran  2014 tarihleri arasında Bursa Mimar Sinan Spor salonunda yapılacak olan Türkiye  Kuruluşlar arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Trabzon ilini temsil edecekler.


Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.05.2014 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90