banner102

Yeşilay'a Of'tan tam destek

Zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıkla mücadele için kurulan Türkiye’nin en köklü Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Yeşilay Trabzon’da oluşturduğu yeni yönetimle daha aktif ve alan çalışmalarıyla işe koyuldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Aralık 2022 Salı 21:12
Yeşilay'a Of'tan tam destek

Trabzon merkezli çalışmaların yanında İlçelere yapılan ziyaretlerle ilçe temsilcileriyle birlikte kaymakam, belediye başkanı, kurum amirleri, okul, esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulunuyor. Ziyaretler kapsamında Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Avukat Işıl Demir Güner, Yeşilay Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Dr. Erdem Şen, Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Öztürk Of’ta Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu ziyaret ederek  çalışmalarını anlatarak çalışmalarında destek istedi.

Kaymakam Demirer Yeşilay’ı yeniden alanda görmekten mutlu olduk

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Avukat Işıl Demir Güner, Yeşilay Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Dr. Erdem Şen, Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Öztürk ve Yeşilay Of İlçe Temsilcisi İzzet Keleş Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer’i makamında ziyaret etti. Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Avukat Işıl Demir Güner  ziyarette çalışmaları hakkında ilgi vererek ilgi, alaka ve destekleri nedeniyle Kaymakam Demirer’e teşekkür etti. Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer ziyaretle ilgili olarak;” Öncelikli olarak ziyaretinize teşekkür ediyorum. Yeşilay yaptığı işler bakımından hayırlı bir kuruluş. Son yıllarda alan çalışmalarındaki faaliyetlerini görmekten son derece mutluyuz. Bunda özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın desteklerinin etkisinin olduğunu düşünüyorum. Dünyada ve ülkemizde artan bağımlılık oranları Yeşilay’a çok iş düşeceğini gösteriyor. Bizler elimizden geldiğince maddi ve manevi her türlü desteği vermeye hazırız. Yapılacak etkinliklere de zaman buldukça katılım göstereceğiz. Ziyaretleriniz için tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Başkan Sarıalioğlu, ilkokulda Yeşilay başkanıydım

Of ilçesindeki ziyaretlerinde Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Avukat Işıl Demir Güner, Yeşilay Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Dr. Erdem Şen, Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Öztürk ve Yeşilay Of İlçe Temsilcisi İzzet Keleş ile Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu da ziyaret etti. Ziyarette Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Avukat Işıl Demir Güner Yeşilay’ın çalışmaları ve yeni yapılanması için yapılanlar hakkında Başkan Sarıalioğlu’na bilgi vererek misafirperverliği ve destekleri nedeniyle teşekkür etti. Belediye Başkanı Sarıalioğlu da ziyaretle ilgili olarak yaptığı konuşmada; “Değerli Yeşilay heyetinin ziyaretlerine çok teşekkür ederim. Yeşilay benim kulübüm. Ben ilkokuldayken Yeşilay Kulübü başkanıydım. Onun için bana yabancı olmayan bir Sivil Toplum Kuruluşumuz. Ben sizden biriyim. Kötü alışkanlıklar ve bağımlılıkla mücadele konusunda yapılacak çalışmaların artırılması gerekiyor. Bu konuda Yeşilay’ın Of’ta kurumsallaşması için ve yapacağı faaliyetler için gerekli desteği vereceğiz inşallah. Yapmış olduğunuz bu hayırlı çalışmalarda sizlere kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

Müdür Kabahasanoğlu her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerle yanınızdayız

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Avukat Işıl Demir Güner, Yeşilay Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Dr. Erdem Şen, Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Öztürk ve Yeşilay Of İlçe Temsilcisi İzzet Keleş son olarak Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Avukat Işıl Demir Güner Müdür Kabahasanoğlu’na çalışmaları hakkında bilgi verip eğitim camiasından çalışmalarına destek istedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da ziyaretle ilgili olarak; “Yeşilay’ın değerleri ile yetişen ve onları hayatına katan biri olarak Yeşilay heyetinin ziyaretlerine teşekkür ediyorum. Bizler gençlerimizin kendilerine güvenli, sağlıklı, sosyal ve akademik olarak eğitim öğretim almaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Onun için öğrencilerimizin akademik başarının yanında sosyal ve kültürel alandaki başarılarını önemsiyoruz. Bu bakımdan eğitim çalışmalarımızda Trabzon’un en çok sosyal ve kültürel faaliyetler yapan ilçesiyiz. Kötü alışkanlıkla ve bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturma noktasında Yeşilay’ın yapacağı çalışmalarda destek olmaya çalışacağız. Ortak noktamız ülkemizin geleceği olan çocuklarımız ise yapılacak etkinliklerde desteklerimizi eksik etmeyeceğiz inşallah. Yeşilay nezdinde sizlere çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum. “Sözleri ile düşüncelerini ifade etti.

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Demir Güner Of’un desteğine teşekkür etti

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Avukat Işıl Demir Güner Of’ta yaptığı ziyaretlerle ilgili olarak; “Trabzon’da Yeşilay olarak belirlenen yeni yönetimimizle ilçe ziyaretlerimize başladık. Of ziyaretimizde Of’un farkını bir kez daha gördük. Ziyaretimizde Sayın Kaymakamımız, Sayın Belediye Başkanınınız, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün kabulleri ve destekleri bizleri son derece mutlu etti. İnşallah Of’ta Yeşilay olarak çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlayıp toplumun tüm kesimlerine ulaşacağız. Bu anlamda tüm Oflulardan destek bekliyoruz.  İlçe Temsilcimiz İzzet Keleş’e de mihmandarlığı ve ziyaretlerde gösterdiği ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Ona Of’taki çalışmalarında güveniyor, başarılar diliyorum.” diyerek duygularını açıkladı.

Ziyarette Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Avukat Işıl Demir Güner Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na Yeşilay ile ilgili kitap ve broşür takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90