banner102

Yeşilay Of Gönüllüleri fikir paylaşımı için toplandı

Yeşilay Cemiyeti yeni dönemde tüm Türkiye’de bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele konusunda seferberlik başlatarak alan çalışmalarına hız verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Ocak 2023 Pazartesi 23:07
Yeşilay Of Gönüllüleri fikir paylaşımı için toplandı

Yeşilay Trabzon Şubesinin aktif çalışmalarının yanında ilçe temsilcilikleri de çeşitli çalışmalarla faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Of İlçe Temsilciliği de yaptığı istişare toplantısı ile çalışmalarına hız verdi.Yeşilay Of İlçe Temsilcisi İzzet Keleş Of’taki okullarda görevli Yeşilay Kulübü gönüllüsü öğretmenlerle tanışma, fikir paylaşımı ve yapılacak faaliyetleri görüşmek üzere toplandı.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıda katılımcılar öncelikli olarak kendilerini tanıttılar. Ardından okul ve kurumlarda yapılacak faaliyetler konusunda fikirlerini beyan ettiler.Yeşilay Of İlçe Temsilcisi İzzet Keleş toplantıda yaptığı konuşmada;” Toplum adına böylesine anlamlı bir topluluğun bir üyesi olmayı seçtiğiniz için hepinizi tebrik ediyor, hepimize hayırlı olsun. Tanışma, kaynaşma, fikir paylaşımı toplantımıza da katılımlarınız için sizlere teşekkür ederim. Elbette hepimiz yoğun çalışan insanlarız ve zaman hepimiz için kıymetlidir.Elbette böyle bir ortamda Yeşilay gibi bir kuruluş için çalışmak manevihazzı yüksek bir duygudur. Bağımlılıkla mücadele konusunda Millî Eğitim Bakanlığı ile Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol gereği okullarımızdaki faaliyetlerimizi bütünlük içerisinde gerçekleştirip daha güzel etkinlikler yapmayı amaçlıyoruz. Sizler okullarınızda yapacağınız etkinliklerde bizler elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız. Yeşilay’ı tanıtmak, Yeşilay’ı toplumun daha fazla gündeminde tutmak, Yeşilay’ın imkan ve faaliyetlerinden herkesi haberdar etmek için etkinliklerimizi birbirimizle ve sosyal mecralarda paylaşalım. Toplantımızın ve aldığımız kararların hayırlı olmasını diliyor çalışmalarınızda başarılar temenni ediyorum.” dedi.

Toplantı sonunda toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90