banner102

YETER ARTIK!!!

Yaz kış, yağmur güneş, rüzgar afet demeden neredeyse her hafta habersiz kesen elektrikler Of halkını ve özellikle Of esnafını çileden çıkardı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Temmuz 2014 Perşembe 18:55
YETER ARTIK!!!
Daha önceden de elektrik kesintileri konusunda Of halkının nabzını tutarak konu hakkında görülerini aldığımız bu konuda sert eleştirilerde bulunan vatandaşlar, ‘her dereye onlarca hes kurarak elektrik üreten bir devletin, her konuda aktif olan bir ilçesinde bu kadar elektrik kesintisinin yaşanmasına hiçbir elle tutulur bir sebep üretilemez’ diyerek tepkilerini dile getirmiştiler.

2014 yılının Temmuz ayının son günlerine geldiğimizde de aynı sorunlarla karşılaşan Of halkı ‘yeter artık’ diyerek Elektrik kurumuna tepki gösterdiler.

Fatura ödenmediği zaman hiç alternatif göstermeden elektrikleri kesip, arkasından açmak için 20 TL alan Aksa elektrik kurumu, hizmete sıra gelince daha fazla kar elde etme adına olsa gerek, az eleman ile 42 bin nüfuslu bir ilçeye hizmet etmeye(!) çalıştığını dile getiren birçok esnaf, bu yapılanın kesinlikle hizmet değil sömürmek olduğunu dile getirdiler.

Birçok esnafın tamamen elektriklere bağlı olarak iş yaptığını söyleyen vatandaşlar, gerek esnafları gerekse bu esnaflardan alışveriş yapacak vatandaşları mağdur etmeye haklarının olmadığını söyledi.

Yetkililere de seslenen birçok vatandaş, bu sorun artık kangren olmuştur ve pansuman ile değil, bir an önce ameliyat edilerek kökten çözülmesi gerektiğini savundu

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 31.07.2014 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan Kara 2014-07-31 23:20:36

bu kesintilerden dolayı bigisayarım defalarca çöktü. yazdığım birçok yazı kayboldu. birsürü uğraşım bir anda yok oldu. kim bunların hesabını verecek. illa gidip o bürolarında bilgisayarlarımızı başlarına çalalım. gerçi esas sorumluların orada çalışanlar değil onların başı olduğunu bildiğim için birşey yapamıyorum. yoksa orayı başlarına yıkardım.

banner90