banner102

YRP Of İlçe Başkanından Cihat Kısa tepkisi

Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde görevli Cihat Kısa, Hz Meryem'e yönelik bir fuhuş isnadından bulunan bir ses kaydı nedeniyle her kesimden tepkiler yükseliyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Ocak 2022 Çarşamba 16:30
YRP Of İlçe Başkanından Cihat Kısa tepkisi

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz da tepki verenler arasında yer aldı. Ayaz, konu hakkında yaptığı açıklamada, bu açıklamanın büyük bir felaket olduğunu ifade eden kelimeler kullandı.

İlçe Başkanı Ayaz, “Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden bir öğretim görevlisinin Meryem Suresi’nde yer alan ayet-i kerimeleri açıkça inkar ederek Hz. Meryem validemize dil uzatmaya kalkışması hiçbir sözle ifade edilemeyecek düzeyde büyük bir felakettir.” dedi.

“Bozuk itikada sahip bu gibi şahısların ilahiyat fakültelerinde yer alması ciddi bir tehlikedir.” Diyen Ayaz, “İlgililerin söz konusu şahısla ilgili olarak gerekeni en acil şekilde yapması zaruridir. Dil uzatılan Hz. Meryem validemiz yerine Sn. Cumhurbaşkanı olsaydı, bu şekilde duyarsız kalınır mıydı diye düşünmeden edemiyoruz.”diyerek yetkilileri duyarlı olmaya davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90