banner102

YRP Of İlçe Başkanlığından Kaymakam Ziyareti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanları ve yardımcısı Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanlığını ve Of İlçe Kaymakamlığını ziyaret ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Mart 2020 Çarşamba 14:42
YRP Of İlçe Başkanlığından Kaymakam Ziyareti

Of İlçe Başkanlığını ziyaret eden YRP Genel Başkan Danışmanları Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Danışmanı Davut Güloğlu  MKYK üyesi ve Bölge Başkanı Sadık Çat, kendilerini karşılayan ilçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz ve teşkilat mensupları ile Of Kaymakamı Eyüp FIRAT 'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretleri değerlendiren YRP Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz, “Of Millî Görüşün kalelerinden bir tanesidir.  Rahmetli Erbakan hocamız gibi Genel Başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan'ın Trabzon’umuza ve Of'umuza verdiği önemi biliyoruz.” dedi.

Açıklamasına şu şekilde devam eden İlçe Başkanı Ayaz, “Maneviyatıyla ön plana çıkan Of'umuzda çalışmalarımıza Millî Görüş prensipleri içerisinde ihlâs, şuur ve samimiyetle devam ediyoruz. İnşaallah bu yılsonuna doğru genel Başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan 'ı Of'umuzda ağırlamaktan onur duyacağız. Günümüzde görüldüğü gibi Müslümanın Müslümandan başka dostu yok. Yapılan bunca zulümlere karşı İslam Birliğini kurmamız için adaleti tesis etmek ve hakkı hakîm kılmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Bizler Karınca misali safımızı belli etmek için çalışıyoruz. Sefer bizden zafer Allah’tandır. “ diyerek ‘Allah azze ve celle niyetimizi kabul etsin inşaallah’ temennisinde bulundu.


Son Güncelleme: 18.03.2020 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Keleş 2020-03-18 15:34:30

İslam adına bir teşkilat kurulu iken o teşkilatın lideri,
Bedensel özürlü olmadıkça,
Dinden çıkmadıkça,
Alenen İsyan etmedikçe ve bu isyanını tavsiye etmedikçe,
O teşkilattan ayrılmak ve daha iyisini yapacağım diye bir teşkilat kurmak haram olan Tefrika dır.
Eğer samimi olan varsa bu konuda İslamda tefrika nedir ve sonuçları nelerdir diye bir araştırsın. Yoksa bilmiyorum, söylemediler, duymadım diye ahirette hesaptan kurtulamaz...

Avatar
Kenan Karslı 2020-03-19 16:39:47

Açıklamalar ne kadar da Saadet Partisi'nin mesajlarına bensizyor. Büyüklerimiz bize sürekli telkin ederlerdi, taklitlerinden sakının...
Günümzüde bu taklitleri insanlar aldansın diye adını değiştirip muadil yaptılar.. Birebir aynı ama orjinal değil. Maalesef Saadet Partisi dışında kim bende Milli örüş'çüyüm diyrosa o taklitçi veya Erbakan hocamızın sözü ile Palyançodur. Günümüz tabiri ile muadildir... Kulalnırsınız ama orjinal gibi olmaz.

Avatar
eyüp tuncer 2020-04-06 18:37:40

rahmetli erbakan hocanın dediği gibi bunlar palyaço oldu

banner90