banner102

Yüreğinin Sesini Dinle, Saadet'i Duyacaksın

Saadet Partisi Trabzon Milletvekili adayları Of ilçesine yaptıkları çıkarma ile gün içerisinde esnafı ziyaret edip akşam saatlerinde yapılan Aday Tanıtım Programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Ekim 2015 Çarşamba 15:35
Yüreğinin Sesini Dinle, Saadet'i Duyacaksın

Ülkeyi yönetme adına! 7 Haziran seçimleri sonrası meclise giren 4 partinin hükümeti kuramaması sonrası erken seçim kararı ile 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26.dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için aday olay Saadet Partisi Trabzon Milletvekili Adayları Of’a çıkarma yaparak ilçe esnafını ziyaret etti. Ziyaret sonrası ilçe teşkilatında yapılan aday tanıtım programı ile seçmenlere seslenen adaylar, ülkenin kurtuluşu ve dünyada yaşanan zulümlerin azalması için kurtuluş yolunun Milli Görüş'ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi'nin iktidara gelmesiyle olacağını söylediler.

Yapılan aday tanıtım programında konuşan Trabzon Milletvekili Adayı Dursun Ali Düzenli, her seçmenin samimi şekilde yüreğinin sesini dinlediğinde Saadet'i duyacağını ifade etti. Düzenli, "Bizim savunduğumuz Milli Görüş davası, Hakkı savunan ve bütün insanlığın saadeti için mücadele edenlerin davasıdır. Bunun için bu davanın önce ülkemize ve ardından bütün dünyaya hakim olması için önümüze büyük bir fırsat gelmiştir. Şükürler olsun ki bu seçme fırsatını Rabbimiz bize lütfetti ve düşünerek oy verme imkanını sundu. Bu nimeti değerlendirmek için yüreğimizin sesini dinleyerek Saadet Partisi'ne oy vereceğiz." dedi.

SAADET'İN HEDEFİ, BÜTÜN İNSANLIĞIN SAADETİDİR

Neden Saadet Partisi'ne oy vermek zorundayız, sorusunu sorarak cevabını açıklayan Düzenli, "Oy vermek bizim insanlık görevimizidir. Bu görevin önemi kadar sorumluluğu da çok büyüktür. Oy verdiğimiz Partinin bütün yaptıklarına ve yapacaklarına onay vererek onu destekleyeceğiz. Bu anlamda oy verirken partilerin yolcularına veya yöneticilerine bakarak değil, amaç ve hedeflerinin ne olduğuna bakmak gerekiyor. Yukarıda da belirttiğim gibi Milli Görüş'ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi'nin hedefi bütün insanlığın saadetidir. Partililer ve seçmenlerin hedefi de sırat'ı geçmektir." diyerek her seçmenin kendisi ve bütün insanlık için Saadet'i desteklemesi gerektiğini ifade etti.

HİÇBİR OY BOŞA GİTMEYECEKTİR

'Saadet'e verilen hiçbir oy boşa gitmeyecektir' diyerek konuşmasına başlayan  Mv. Adayı Av. Selçuk Özderya, "Ülkemizde 2010 yılında Anayasa’da yapılan bir değişiklikle bireysel başvuru yapabilme hakkı getirildi. Anayasa’nın 148. maddesinin 3. fıkrasında ‘Herkes, Anayasada güvence altına alınmış temel hak ve özgürlüklerinden, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi kapsamındaki herhangi birinin kamu gücü tarafından ihlal edildiği iddiasıyla Anayasa Mahkemesine başvurabilir. Başvuruda bulunabilmek için olağan kanun yollarının tüketilmiş olması şarttır.’ denilmektedir. Bu da Saadet Partisi’nin Trabzon’dan alacağı yaklaşık  40 ile 50 bin oyla, bir milletvekili çıkarmasının yolunu açacaktır” diye konuştu.

YÜZDE 10 BARAJI ANAYASA’DA YOK

Konu hakkında detaylı bilgi veren Özderya, “Seçim sonucunda farzedelim ki Trabzon'da  geçerli oy sayısına göre 40 ile 50 bin oy aldık. Fakat partimiz yüzde 10 barajını geçemedi ve bizden daha az oy alan herhangi bir parti, ülke genelinde yüzde 10 barajını geçtiği için 35 bin oy ile bir milletvekili çıkardı. Bireysel başvuru için bir tek oyun fazla olması bile yeterlidir. Bu durumda 40 bin oy alan, aday bakımından bir hak ihlalinin olduğu hiçbir tartışmaya meydan vermeyecek kadar açıktır. Bundan dolayı Anayasa Mahkemesi, daha çok oy aldığı halde, mazbatası başkasına verilen aday bakımından bir hak ihlalinin olup olmadığını tespit edecek ve mazbatanın hak sahibine verilmesini sağlayacaktır." diyerek 'Anayasa’da yüzde 10 gibi bir barajın olmadığını iddia etti.

TERÖRÜN TEK ÇÖZÜMÜ İSLÂM BİRLİĞİDİR

Programda konuşan Milletvekili adaylarından Mustafa Yılmaz, Ülkemizde yaşanan terör olaylarının tek çözümünün İslam Birliği olduğunu söyleyerek, "Maalesef ülkemiz iç savaşın içine doğru sürüklenmektedir. Bunun en büyük sebebi de uygulanan yanlış politikalardır. Bizler Milli Görüş teşkilatı olarak çözüm süreci öncesi dönemin Başbakanı Sayın Erdoğan'a mektup gönderdik. Bu sorunun ne şekilde çözülebileceğini, doğru yöntemin ne olduğunu tek tek açıkladık. Açık bir dille çözümün İslam Birliği ile kurulabileceğini ve asıl terörist olan ABD, İngiltere ve bunlar gibi teröre destek olan bütün ülkeler ile ilişkilerin kesilmesi gerektiğini söyledik." diyerek Saadet Partisi'nin bulunduğu mecliste bu sorunların olmayacağını söyledi.

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan aday tanıtım programında diğer adaylardan Gökmen Kadı ve Mehmet Koç kısa bir selamlama konuşması yaparak 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 14.10.2015 18:26
Anahtar Kelimeler:
Dursun Ali Düzenli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90