banner102

ZULÜM KARŞISINDA TARAFSIZ KALMAK NAMUSSUZLUKTUR!!

Din Bir Sen Trabzon İl Başkanı Celalettin Akçadoğan, yaptığı basın açıklamasında ,katil İsrail'in vahşeti karşısında susmanın namussuzluk olduğunu söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Temmuz 2014 Pazartesi 06:11
ZULÜM KARŞISINDA TARAFSIZ KALMAK NAMUSSUZLUKTUR!!

 'İsrail her zaman yaptığı gibi densizliğine devam ederek  mübarek Ramazan ayında GAZZE’de çocuk, kadın, erkek, genç, yaşlı demeden işlediği insanlık suçunu  başlattığı kara harekâtı ile katmerleştirmiştir' diyen Celalettin Akçadoğan, "Bu  vahşete seyirci kalınması, “İnsanım” diyen hiç kimsenin kabullenemeyeceği bir suç ortaklığıdır.   Dünya devletlerinin yaşanan vahşet karşısındaki sessizliği ve döktükleri timsah göz yaşları  bu katliamı destekler niteliktedir. Hele hele kendilerini Müslüman devlet kabul eden sözde devletlerin Siyonizm ve emperyalistlere karşı susmalarını anlamak mümkün değildir. Unutmayalım ki: Firavun, Nemrut, Nedenyahu ve benzerlerini büyüten sadık köleleridir." dedi.

Özellikle Dünya jandarmalığına soyunmuş  ABD’nin adeta İsrail’in yaptığı bu soykırımı destekler nitelikteki açıklamalarının olduğunu hatırlatan Akçadoğan, "ABD'nin İsrail konusunda yaptığı açıklamaları ülkemiz ve dünya kamuoyu tarafından iyi değerlendirilmelidir. Bunlara rağmen hâlâ ABD politikalarını destekleyenler, durdukları yerin farkına varmalıdırlar. Bunu destekleyen kesimlere sormak lazım Bu bombalar sadece bir gün İsrail’e atılsa böyle sessiz mi kalacaktınız yoksa müntesibi bulunduğunuz ve saraylarınızı kuşatan Siyonizm gereği kutsamış olduğunuz İsrail’e her türlü desteği vermeyecek miydiniz." diyerek yetkilileri uyardı.

İSRAİL SÖZDEN DEĞİL GÜÇTEN ANLAR

Açıklamasında İslam ülkelerine de seslenen Akçadoğan, "Ya İslam Ülkelerine ne demeli: “Rableri, Kıblesi, Kitabı bir olan Müslümanların paramparça olmaları ne hazindir. Bugün Müslümanlar, düşmanlarının silahları ile silahlanarak onlara karşı koymak için değil, birbirlerine karşı silahlanıyorlar. Buna rağmen Batıdan, AB’den, BM’den çare umuyor, Celladından Merhamet Dileniyorlar.  Krallar susuyor, insanları kula kulluk yapıyorlar.  Paralarının dolarlarının kölesi oluyorlar  Utanmadan sıkılmadan ve ayıp olmasın diye Göstermelik Allahtan Gazzelilere yardım yapması için ‘dua ediyorlar, Bunlar Mehdinin, Mesih’in, veya Firavunu öldüren Musa’nın gelmesini mi bekliyor. İslam aleminin sesiz kalışı , birkaç ülkenin cılız açıklamaları ve  sözde kınamaları İsrail’i daha fazla cesaretlendirip, daha fazla pervasızlaştırıyor. Rahmetli Erbakan Hocanın yıllarca söylediği gibi İsrail sözden değil güçten anlar. Hala anlamadılar mı. İSLAM Birliğinin Kurulma zamanı gelmedi mi?Kimden? nerden? neden korkuyoruz? Müslümanların bu denli aşağılanmalarına daha ne kadar tahammül edeceğiz." sorularını sorarak yetkili mercilere seslendi.

Akçadoğan açıklamasına şu şekilde devam etti:

Maalesef bütün İslam coğrafyası kaos ve kargaşa halinde. Müslüman ülkeler adım adım parçalanıyor, işgaller evam ediyor. Musul’dan Bağdat’a, Halep’ten Şam’a, Bingazi’den Trablus’a kadar her taraftan kesif dumanlar yükseliyor.  Arakan’dan, Kabil’e, Mali’den, Somali’ye kadar her yerden feryatlar, çığlıklar geliyor.

 Bütün bunlara rağmen inanmış kişiler olarak biliyoruz ki zafer inananların olacaktır yeter ki inanalım. Nitekim Yüce Peygamber (as) Taa 1400 yıl önce müjdeyi verdi. ‘Müslümanlar Yahudilerle savaşmadıkça, onlara galip gelmeden Kıyamet kopmayacaktır. Bunun bedelini Filistinliler ödüyor da bir buçuk milyar Müslüman bu vebali nasıl ödeyeceklerdir. Gazze’de Müslümanların iftar suyu kan iken oruç tutmak sizin neyinize! Eğer zerre kadar içiniz sızlıyorsa Gazze’ye yardım edin.(edelim)

Din Bir Sen Trabzon Başkanlığı ve Teşkilatı olarak Yarım yüzyılı aşkın süredir, bulunduğu bölgeye kan ve gözyaşından başka bir şey getirmeyen, insani değerleri ayaklar altına alan uygulamalarıyla kanımızı donduran Terörist İsrail devletini  şiddet ve nefretle kınarken  “Cemil Meriç’in dediğini hatırlatır Zulmün  karşısında  tarafsızlık Namussuzluktur  Zalimler için yaşasın cehennem” diyoruz.”

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.07.2014 06:30
Anahtar Kelimeler:
Celalettin Akçadoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90