banner102

Bu şirketlerin içinde öyle şirketler var ki;

Bunların ilki cargil denen, şeker fabrikalarımızın satışında en önemli şirket!

İkinci önemli şirket cocacola;

Bu şirketin Isparta'da ki Coca Cola tesislerinin Sayın Cumhurbaşkanımız Ya Allah Bismillah diyerek açmış, Filistin'de her sene olduğu gibi yeniden bir katliam yapılınca Sayın Cumhurbaşkanı kameralar karşısında Cocacola içmeyin çağrısında bulunarak bu şirkete tepki koymuştu.

Aynı şekilde bir diğer öneli şirkette pepsi;

Bu şirket te cocacola gibi Müslümanlar için (duyarlı olanlar) düşman şirket kategorisinde olan bir şirket.

Peki seçim bitince ne oldu?

Saadet Lideri'nin seçimden önce ısrarla dillendirdiği ve bunu seçim için değil ülke için dile getirdiğini söylediği "Üretime yönelik olmayan bütün yatırımları durduracağız" sözüne karşı Sayın Cumhurbaşkanının, "Üreten ekonomi yok diyenler gözünüze, dizinize dursun. Şimdi birileri diyor ki, biz yatırımları durduracağız. Niyeymiş, yatırımlar üretmiyormuş. Göreve geldiğimizde 36 milyar dolar ihracat vardı, şimdi 160 milyar dolar. Savunma sanayimizde kendimizi savunacak silahlara sahibiz. Bunlar kolay olmadı. Bunları üreten bir Türkiye var. Bunları nereye koyacaksın? " dedi.

Aynı Cumhurbaşkanı seçimden sonra, ""İsraf ekonomisine değil, üretim ve verim ekonomisine geçiyoruz. Devam eden projeleri bitiriyoruz, ihalesi yapılmış başlamamış olanları oturup konuşup onlara başlamayacağız. Şu anda onları bir kenara koyuyoruz. Şu anki durum bunu gerektiriyor" sözlerini kullandı.

Peki ne değişti?

Seçimden önce aynı sözler söylenince yanlış oluyor da seçimden sonra neden doğru oluyor?

Yoksa Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her söylediği söz  'Ne söylerse doğrudur' mantığı ile mi karşılanıyor?

Yanlışı dillendirmek için, yapılan hatalara ses çıkarmak için illa şahsımıza bir zarar mı dokunması lazım? İlla başımıza musibet veya bela mı gelmesi lazım ki yapılan yanlışlara ses çıkartalım, tepki koyalım?

Milli görüş neferleri olarak AKP Kurulduğu günden günümüze kadar, başta Merhum Milli Görüş Lideri Prof'.Dr. Necmeddin Erbakan hocamız olmak üzere tepeden tırnağa her kademesine kadar AKP'nin yanlış yolda olduğunu Milli Görüş çizgisinden ayrıldığını söyledik. Hatta Erbakan hocamız 2003 yılında bir tv programında Ak Parti hükümetine hitaben ekonomi konusunda tarihi uyarılarda bulunmuştu. Fakat bu uyarılara ve sonrasında günümüze kadar yapılan uyarılara maalesef kulak verilmedi.

Aracı duvara toslattıklarında ise önce suçu abd ve dış güçlere attılar. Bu bahane tutmayınca kendi planlarıymış gibi ekonomi konusunda üretime yönelik olmayan yatırımlar durdurulacak, üretim ekonomisine geçilecek, diyerek hiçbir hata yapmamışlar, bütün bu sıkıntılarda hiçbir payları yokmuş gibi davranıyorlar.

Yahu insaf!!

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90