banner102

Bu yakışır, diğerini de yakıştırın!

Of İlçemizin ve Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşu için Of Hayrat Derneği İstanbul'da Hatm-i Şerif programı düzenliyor.

27 Şubat 2013 Çarşamba 23:20
Bu yakışır, diğerini de yakıştırın!

Of Hayrat derneğŸi ve Vakfının düzenlediğŸi Of'un düşŸman işŸgalinden KurtuluşŸunun 95. yıl kutlama şŸölenlerinde!, İslam adına şŸehid olmuşŸ ecdadımıza yakışŸmayan kutlamalardan dolayı Of'un Nabzı köşŸe yazarımız YaşŸar AyazoğŸlu, yazmışŸ olduğŸu köşŸe yazısı ile tepki göstermişŸ ve bu tepki gerek İstanbul camiasında gerekse Of camiasında büyük yankı bularak etki yapmışŸtı.

Bu tepkiler gün geçtikçe çoğŸalınca Ecdadımıza yakışŸan bir kutlama, Of Hayrat DerneğŸi tarafından düzenlenmesi kararı verildi. Of'un Nabzı Medya ekibi olarak ecdadımıza yakışŸmayan bir kutlamaya karşŸı olduğŸumuzu ve bunun için Sayın Yazarımız YaşŸar AyazoğŸlu'nun gerekli tepkisi haber sitemize manşŸet yaptık. Bu manşŸet ile birçok yerel sitede aynı haber yankı bulduğŸu gibi, bunun etkisi dernek yönetimine de sıçrayarak, ecdada yakışŸır bir program tertiplenmesi kararı alındı. Biz temenni ederiz ki, bu yapılacak olan Hatimler vesilesi ile, Of'un düşŸman işŸgalinden kurtuluşŸu için gerçekleşŸtirilecek Milli ve Manevi DeğŸerlerimizle örtüşŸmeyen şŸölen!, örtüşŸen şŸölene! dönüşŸür ve şžehidlerimizin ruhları yaad olur.

Of Hayrat DerneğŸinin düzenleyeceğŸi Hatm-i şžerif Gecesi Of Hayrat DerneğŸi genel merkezinde  28 şžubat 2013 PerşŸembe akşŸamı Saat 19.00 yapılacaktır. Bu programa destek, Mart ayında yapılacak gayr-i ahlaki şŸölene köstek olmanızı bekliyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih 2013-02-27 23:42:06

Kuran da okunsun eğŸlence de yapılsın ne olur

banner90