banner102

Gazete Of'un Nabzı 22. sayısı çıktı!

Emin adımlarla hızla büyüyen ve okuyucularının beğenisini kazanan Of'un Nabzı gazetesinin 21.sayısı çıktı.

12 Ocak 2012 Perşembe 17:09
Gazete Of'un Nabzı 22. sayısı çıktı!
Hiç kimsenin tarafsız olamayacağŸına inanan ve bu düşŸünce ile sloganını "Tarafsız DeğŸil Hakkın Tarafında" olarak belirleyerek yola çıkan Of'un Nabzı gazetesi her sayıda olduğŸu gibi bu sayı da da yenilikler ile siz değŸerli okuyucularımız ile bir araya geldi.
 
İnşŸAllah bir sonraki sayımızda, gazete sayısını bir kat daha artırarak, İstanbul, Dernekpazarı, ܇aykara, Hayrat, Eskipazar, Kıyıcık, UğŸurlu, Bölümlü, Gürpınar ve Cumapzarı bölgelerine ulaşŸtırma kararı aldık. Ayrıca belirli miktarlarda gazete bayilerinde de bulundurulması kararına vararak bundan sonraki sayımızda kalitemizin yüksekliğŸi ve gazete adetinin fazlalığŸı ile birçok kesime ulaşŸma imkanını sağŸlayacağŸız.
 
܇ok kısa bir zamanda bu kadar yüksek seviyelere çıkmamızın tek bir sebebi vardır ki buda "Tarafsız DeğŸil Hakkın Tarafında" sloganına uygun hareket etmemizdir. İnşŸAllah bundan sonra da bu çizgide en emin adımlarla ilerleyeceğŸiz.
 
Siz değŸerli okuyucuları ve bize reklamlarıyla destek veren bütün işŸverenleri en kalbi duygularımızla selamlayarak sanal ortamda sizleri gazetemizle başŸbaşŸa bırakıyoruz.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut POLAT 2012-01-13 08:58:50

Bütün dünyayı saran ahlaksızlık ve fuhşiyat yayınından yana değŸil, güçlüden yana değŸil haklıdan yana yayın politikanızdan dolayı teşekkürlerimi sunarım. Gerçekten manşette çok güzel bir konuya değŸinmişsiniz. Ülkemizin her tarafında ahlaki erozyona uğŸratılan gençlerimiz var. Of deyince maddi güzellikler bir yana insanın aklına hemen manevi güzellikler geliyor, kalp bir uhrevi havaya bürünüyor. Bunun devam etmesi lazım, Of bu güzel havasını kaybetmemeli, yapılan bütün oyunlara, düzenlenen tüm tuzaklara (fuhuş, kumar, içki, dünyayı güzel gösterme)rağŸmen bu maneviyat korunmalı.

banner90