banner102

Haberimiz Etkisini 1 Haftada Gösterdi

Of'un Sulaklı deresi Kalyon Köprüsünün her iki ucunda yer alan şebeke suyu hattındaki su kaçakları sorununu 5 Şubat tarihinde haber yapmış ve Of'un Nabzı Gazetesinin 94. sayısın da habere geniş yer vererek kamuoyuna duyurmuştuk. Bu haberimizden 1 hafta sonra aylardır düzeltilmeyen sorun düzeltilerek büyük bir israf ortadan kaldırılmış oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Şubat 2015 Cumartesi 02:43
Haberimiz Etkisini 1 Haftada Gösterdi
Koray Aydın köprüsünün her iki ucunda yer alan şebeke suyu hattındaki su kaçaklarının haberimizden kısa bir zaman sonra düzeltilmesi, yapmış olduğumuz haberin içindeki bazı insanların şu sözlerini bize hatırlattı: "Boşuna çekme kardeşim, biz defalarca belediyeye haber verdik, bize tamam gelip bakacağız dediler fakat aylardır bu sorun aynı şekilde devam ediyor. Siz çekip haber yapsanız ne işe yarayacak."

YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Haberimizi dikkate alarak sorunu kısa sürede çözen Belediye yetkililerine Of halkı adına Of'un Nabzı Medya ekibi olarak teşekkür ediyoruz. Bu anlamda halkın yararına olacak bütün sorunları elimizden geldiğince takip ederek sorunun düzeltilmesi için elimizden geleni yapacağımızı bildirerek, yapılan güzelliklere de teşekkür edeceğimizi özellikle ifade ediyoruz.



Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.02.2015 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yıldırım 2015-03-12 22:39:52

Orda çalışma esnasında belediye çalışanı bir ahlakına illa haberimi yapılması lazımdı deyince az kalsın dayak yiyorum yapmayın böyle haber keyfi bozuluyor işçilerin

banner90