banner102

Hurdaya Dönen Aracın 'Makas Showw'u

Trabzon Rize Karayolu üzeri Of İrfanlı Mahallesi sahil mevkiinde 3 aracın birbirine girdiği trafik kazasında hurdaya dönen 61 FL 734 plakalı aracın internette bulunan "Kartal 61 FL 734 makas showw" videosu dikkat çekti!

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Ağustos 2015 Cumartesi 12:02
Özellikle yaz aylarında çoğalan ve vatandaşları rahatsız etmesiyle ön plana çıkan bazı araçların uygunsuz hareketleri kazalara davetiye çıkartıyor.

Daha önceden "Egzoz Sesleri Pes Artık Dedirtti!" başlığı ile haber yaptığımız rahatsız edici araçlardan biri Of İrfanlı Mahallesi Sahil Yolunca kazaya karışarak hurdaya döndü. Araçta bulunan 3 kişi yaralanarak Of Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Of'un Nabzı Medya ekibi olarak uyarılarımızı bu tür  kazaların olmaması için yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.

Sadece kendilerine zarar vermekle kalmayan bu araçlar gerek vatandaşlar gerekse diğer araçlar içinde sürekli tehlike saçıyorlar. Dar yollarda makas atmaları, yarış yapmaları, zikzak çizmeleri vs hareketleri ile sürekli tehlike saçmaya devam ediyorlar.

Bu duruma bir an önce dur denmedikçe bu ve benzeri kazaların gelmesi de kaçınılmaz olacak!

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.08.2015 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90