banner102

Milli Gazete'den Erdoğan'a "Hadi Ordan!" cevabı

Ak Parti Olağan Kongresinde "yolumuz Erbakan Hoca'nın da yoludur" ifadesini kullanan Başbakan Erdoğan'a Milli Gazete manşetten sert cevap verdi.

01 Ekim 2012 Pazartesi 11:16
Milli Gazete'den Erdoğan'a "Hadi Ordan!" cevabı
Ak Parti Kongresinde "Bu çınarın gölgesinde ayrımcılık oktur, ötekeleşŸtirme yoktur, Bu çınarın gölgesinde Süleymaniye vardır, bu büyük çınarın gölgesinde Mostar vardır, kervansaraylar, medreseler vardır. Bu çınar kılıncın değŸil, sevginin, kalemin, bilgisayarın tuşŸlarına inananlarız. Bu yol Kılıçarslan, Alparslan'ın, MelikşŸah'ın, Fatih Sultan Mehmet'ini Kanuni'nin, Gazi Mustafa Kemal'in, Adnan Menderes'in, Turgut ܖzal'ın, Necmettin Erbakan'ın yoludur." ifadelerini okuyan Ak Parti Genel BaşŸkanı ve BaşŸbakan ErdoğŸan'a Milli Gazete manşŸetten tepki gösterdi.


İşŸte Milli Gazete'nin o haberi!

 
D-8 islam BirliğŸi'nin çekirdeğŸi

Erbakan, İslam BirliğŸi'nin kurulması için çalışŸtı, 11 ayda 1 milyarlık nüfusuyla İslam BirliğŸi'nin çekirdeğŸi olan D-8'i kurdu. Siz ise, 10 yıllık iktidarınızda D-8'i by-pass edip, Müslümanlar için sözde çözümleri Batı'dan beklediniz; BM ve NATO'da çözüm aradınız. Erbakan'ın yolunda Batıcılık yoktur.



AKP'nin 4. OlağŸan Kongresi'nde BaşŸbakan ErdoğŸan'ın en ilginç, ilginç olduğŸu kadar da en tuhaf açıklaması, "Bizim yolumuz, merhum Adnan Menderes'in, merhum Turgut ܖzal'ın, merhum Necmettin Erbakan'ın yoludur" sözleri oldu. "28 şžubat'ta Erbakan'a haksızlık yapıldı" açıklamasından dolayı CHP Genel BaşŸkanı KılıçdaroğŸlu'nu samimiyetsizlikle suçlayan ErdoğŸan da; "Yolumuz Merhum Erbakan'ın yoludur" sözleriyle samimiyetle bağŸdaşŸmayacak bir başŸka açıklamaya imza attı. Sayın BaşŸbakan, 10 yıllık iktidarınız döneminde Erbakan Hoca'nın ömrünü adadığŸı ideal ve hedeflerine karşŸı savaşŸ açtınız. ܖzal'ı ve hatta Menderes'i bile istismar ederken konu Erbakan ise orada bir durun!



Erbakan, D-8'i kurdu, siz AB anayasasını imzaladınız

Erbakan, ܇ırağŸan'da 8 İslam ülkesiyle D-8'in kuruluşŸ sözleşŸmesini imzalarken, siz Papa X. Innocenzo'nun heykelinin önünde Roma'da AB Anayasası'nı imzaladınız. Erbakan'ın yolunda gerçek ve tam bağŸımsızlık vardır!



Erbakan lider ülke dedi, Siz BOP eşŸbaşŸkanı oldunuz

Erbakan, 'Lider ܜlke Türkiye' hedefinde yürüdü, siz Model ܜlke Türkiye yolculuğŸuna çıktınız. Erbakan'ın yolunda, BOP EşŸbaşŸkanlığŸı, Medeneyitler İttifakı EşŸbaşŸkanlığŸı olamaz!



Milli GörüşŸ Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ömrünü inandığŸı HAK davaya adadı; duruşŸundan, söyleminden, kararlılığŸından zerre taviz vermedi. Siz ise, elinizden tutulunca ilk fırsatta Milli GörüşŸ gömleğŸini çıkardınız! Erbakan yolunda gömlek çıkarmak asla yoktur...



AB HIRİSTİYAN KULܜBܜDܜR

Erbakan, besmeleyi çektiğŸi 1969'dan beri hep AB'nin Hıristiyan kulübü olduğŸunu haykırdı, siz ise AB BakanlığŸı kurdunuz. Erbakan yolunda Avrupa hayranlığŸı, AB'cilik yoktur!



O, Faize karşŸı savaşŸtı

Erbakan, her zeminde faize karşŸı, rantiyeye karşŸı savaşŸtı, siz ise 'Faiz ekonominin reel gerçekliğŸidir' dediniz, Havuz Sistemi'ni de hiç gündeminize almayarak rantiye ekonomisine devam ettiniz. Erbakan'ın yolunda faizcilik yoktur! Rantiye yoktur!



Erbakan yaptı, siz sattınız

Erbakan, Türkiye'de bugün ağŸır sanayinin ve milli sanayinin yegane ismi olarak anılırken, siz 10 yılda bu milletin ve ülkenin neyi var neyi yoksa, üstelik kime satıldığŸını da önemsemeden sattınız!... Erbakan'ın yolunda vatan toprağŸını yabancıya para karşŸılığŸı satmak da yoktur!...



Çekiç güç gitti, füze kalkanı geldi

Erbakan, iktidara gelir gelmez Türkiye'nin başŸına bela olan Çekiç Güç'ü gönderirken, siz Malatya Kürecek'e İsrail'i korumak amacıyla Füze Kalkanı Sistemi'ni kurdunuz. Erbakan'ın yolunda 'zalimle işŸbirliğŸi' yoktur!



Siz Irak'ın işŸgaline yardımcı olmak üzere 80 bin amerikan askerinin Türkiye'de konuşŸlanması için 1 Mart Tezkeresi hazırladınız, Erbakan ise bizzat yürüttüğŸü girişŸimlerle bu tezkerenin Meclis'ten geçmesine mani olarak Türkiye'yi büyük bir vebalden kurtardı. Siz ise hem bir genelgeyle havalanı ve limanları Amerikan ordusunun kullanımına açtınız hem de tezkereye 'hayır' oyu veren bütün vekillerinizin üzerini bir sonraki seçimde çizdiniz!



Erbakan yüzde 300 zam verdi

BaşŸbakan Erbakan, memurlara yüzde 122, memur emeklilerine yüzde 110, işŸçi emeklilerine yüzde 123, BağŸ-Kur emeklilerine yüzde 300, BağŸ-Kur tarım sigortası emeklilerine yüzde 213'lük, aylık artışŸ sağŸladı. AKP'nin 10 yıllık döneminde dolar milyarderleri artarken; işŸçi, memur, ve emekli için ise simit hesapları yapıldı.



10 yılda ahlaksızlık tavan yaptı

Erbakan 'ܖnce AhlÜ¢k ve Maneviyat' dedi... Sizin döneminizde ise AB uyum yasaları birbirini izledi. EşŸcinseller, lezbiyenler, gayler dernek kurdu. Zina suç olmaktan çıkarıldı, domuz kasaplık et statüsüne alındı. Kumar devlet eliyle adeta teşŸvik edildi. 10 yıl boyunca boşŸanmalar arttı, fuhuşŸ legal hale getirilerek ahlak ve maneviyat çökertildi. 2002-2010 yılları arasında fuhuşŸ suçları yüzde 220 arttı. Irza geçme, çocuklara cinsel taciz suçları da yüzde 125 oranında artışŸ gösterdi.



AKP'nin 4. OlağŸan Büyük Kongresi Ankara'da yapıldı. Kongrede konuşŸan BaşŸbakan Recep Tayip ErdoğŸan'ın sarf ettiğŸi yolumuz "Bizim yolumuz, merhum Adnan Menderes'in, merhum Turgut ܖzal'ın, merhum Necmettin Erbakan'ın yoludur." sözü ortaya konan icraatlara bakınca ciddiyetten uzak duruyor. AKP'nin 10 yıllık icraatlarına bakınca ErdoğŸan'ın Erbakan'ın yolundan hayli farklı bir siyasal hat izlediğŸi gözüküyor.



İSLAM BİRLEşžMİşž MİLLETLERİ'NİN İLK NܜVESİ

AKP 10 yıllık süre içinde Batılı politikalara yedeklenmekten kendisini kurtaramamışŸ, başŸta Türkiye olmak üzere tüm Müslümanlar için alternatif çözüm yolları sunmamışŸtır. Bugün dünyada akan Müslüman'ın kanını seyreden BirleşŸmişŸ Milletler'e karşŸı en ufak bir karşŸı duruşŸ sergilenmemişŸ, NATO'nun her dediğŸine evet denmişŸtir. Prof. Dr. Necmettin Erbakan ise 54. Hükmet döneminde yüzünü Batıya değŸil DoğŸu'ya dönerek Malezya, Endonezya, BangladeşŸ, Pakistan, İran, Mısır ve Nijerya ile birlikte D-8'leri kurmuşŸ. Müslüman ülkeler arasındaki siyasal, toplumsal ve ekonomik faaliyetlerin daha sıkı biçimde icra edilmesi için, İslam BirleşŸmişŸ Milletleri'nin ilk nüvesini atmışŸtır.



FAİZCİLERİ ZENGİN ETTİLER

Erbakan Hükümeti, rantiyeye akan muslukları 1 yıllık koalisyon döneminde keserken, AKP döneminde faize akan para kesilmek bir yana gürül gürül akmaya devam etti. "DüşŸük kur-yüksek faiz" politikasıyla uluslararası sermayeyi çekmeyi marifet sayan iktidar, aynı yükse faiz sayesinde rantiyeyi daha da zengin etti. AKP iktidarının son 5 yıllık döneminde devletin faize ödediğŸi para 279 milyar lira oldu. 2007'de faizden 14.6 milyar lira kazanan bankalar, 2012'nin ilk 7 ayında kazançlarını ikiye katladılar ve 29 milyar liraya çıkardılar. Son 5 yıllık süreçte bankaların net kÜ¢rı da 100 milyar lira oldu. Benzin 5 liraya ulaşŸtı.



ERBAKAN İşžÜ‡İ, MEMUR VE EMEKLİNİN YܜZܜNܜ GܜLDܜRDܜ

Erbakan işŸçi ve emekliye verdiğŸi zam artışŸıyla Türkiye'de bir ilki başŸardı. Asgari ücrete yüzde 100'den fazla artışŸ sağŸlandı. Erbakan döneminde memur maaşŸı yüzde 230.1, buna mukabil enflasyon yüzde 165, dolayısıyla reel artışŸ takriben yüzde 65 olmuşŸtur. Memur emeklilerin maaşŸlılarına enflasyonun üzerinde yüzde 51 reel artışŸ sağŸlanmışŸtır. AKP iktidarında ise işŸçi, memur, ve emekliye yapılan zamlar, Erbakan'ın yaptığŸı zamların yanından bile geçmemişŸtir. AKP döneminde emekliler köprülerde selpak satar duruma düşŸürülmüşŸtür.



ERBAKAN ÇeKİ܇ Gܜ܇'ܜ GܖNDERDİ

Erbakan terörün başŸ kaynağŸı olan Çekiç Güç'ü Türkiye'den gönderirken AKP yeni terör üstlerini Türkiye'ye davet etmişŸ, Malatya KüreciğŸi İsrail'i korumak amaçlı füze siteminin kurulmasına izin vermişŸtir. Çekiç Güç'ü gönderildikten sonra DoğŸu'daki terör olaylarında azalma olmuşŸtur. Körfez SavaşŸı'nda kapatılan Kerkük-Petrol Boru Hattı, dışŸ güçlerin itirazına rağŸmen, Erbakan tarafından açılarak ekonomiye katkı sağŸlanmışŸtı.AKP' hükümeti 1 Mart tezkeresiyle ABD ile birlikte Irak'ın işŸgaline yeşŸil ışŸık yakmışŸ,bu girişŸim Erbakan'ın telkinleri ve ısrarıyla akamete uğŸratılmışŸtır.



10 YILDA AHLAK VE MANEVİYAT ܇ܖKERTİLDİ

AKP döneminde domuz kasaplık hayvanlar statüsüne alınmışŸ, zina suç olmaktan çıkarılmışŸ, faiz hayatın bir gerçeğŸi olarak lanse edilmişŸ, kumar devlet eliyle adeta teşŸvik edilmişŸtir.10 yıl boyunca boşŸanmalar artmışŸ, fuhuşŸ alenen hale gelerek, ahlak ve maneviyat çökertilmişŸtir.



Adalet BakanlığŸı'nın verilerine göre 2002-2010 yılları arasında fuhuşŸ suçları yüzde 220 arttı. Irza geçme çocuklara cinsel taciz suçları da yüzde 125 oranında artışŸ gösterdi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BEHRAM YILDIZ 2012-10-01 17:51:56

Türkiye bu Pazar günü akparti orta oyunu tiyatrosunu izledi.. baş rölllerde her zamanki gibi fenomen tavrı ile Tayyip ErdoğŸan yeni prenslerde vardı Numan ve Süleyman beyler.. arzı endam ettiler tv..lerde .. son yıllarda politik kariyerlerini akpartiyi eleştirmekle geçiren bu temiz yüzlü prenslerle makyaj yapacak akparti.. geçmiş on yılını değŸerlendiren bu işbirlikçi ve batılı emperyal güçlerin taşerönü parti yine müslüman halka karşı utanmadan ERBAKAN hocanın yolundan bahsetti FATİH in yolundan bahsetti..aman allahım .. eğŸer bu müslüman Türk halkı on yıl bunların marifetlerini izlediyse zerre kadar kendi özünden birşey bulmadı.. neler yaşandı neler..bunları düşündüm FAİZCİ RANTİYEYE GİDEN TRİLYONLAR - AYNI SECDEYE DOğžRULDUğžUMUZ MÜSLÜMAN DÜNYASINA KARŞI OYNANA BOP PROJESİ EŞGÜDÜM BAŞKANLIğžI- YAHUDİLERDEN ÜSTÜN CESARET ÖDÜLÜ ALMAK-- BİRBULJUK MİLYON MÜSLÜMANIH KATLEDİLDİğžİ IRAKTAKİ AMERİKAN ASKERLERİNİN SAğžSALIM DÖNMELERİ İLJİN DUALAR EDEN- IRAKTAKİ KATLİAMA ÜLKEMİZ HAVAYOLLARINDAN 4600 SEFER YAPILDIğžINI GURURLA SÖYLEYEN BİRİ - LİBYADA VE SURİYEDE AKAN MÜSLÜMAN KANA İŞSİRLİKÇ‡İ BİR KAFA İLE YARDIM VE YATAKLIK EDEN ZİHNİYET.. DOMUZ ETİNİ TEŞVİK KAPSAMINA ALAN-- ZİNAYI AVRUPA YASALARI GEREğžİ SERBEST BIRAKAN BU PARTİ... NASIL FATİHİN ERBAKANIN YOLUNDAN OLUYOR.. EğžER ERBAKAN YAŞASAYDI NE DİYECEğžİNİ Ç‡OK İYİ BİLİYORUM HADİ ORADAN HADİ ORADAN BİZANS LJOCUKLARI İŞBİRLİKLJİLER SİZİ...

Avatar
İSMAİL AKYÜZ 2012-10-01 21:25:43

O KADAR LJOK ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM Kİ...YİNEDE TERBİYEMİZİ BOZMAYALIM...AMA ŞU KADARINI SÖYLEYELİM...SAADET PARTİSİ SÜT DEMEK...AKP İSE KATRAN...

Avatar
emre 2012-10-03 09:25:43

AB hırıstiyanlık kulübüdür demişler. Madem öyleydi Erbakan hoca arkadaş biz AB ye girmek istemiyoruz diyerek neden ipleri koparmadı. Faizciler zengin oldu demişler. Ama 2 rakama bakmaktan acizler. Cumhuriyet tarihi oyunca en düşük faiz oranları ortalaması son 10 yıldadır. Bu nasıl zengin etme ben anlamadım. Üstelik faizle geçinenler isyan ediyorlar. Sırf karalamak için kafalarına gelen her şeyi yalan yanlış yazmışlar. Gerçi bunları dikkate alan zaten yok. Erbakan % 300 zam verdi demişler. DoğŸrudur vermiştir. Bnede canım istese % 1000 veririm. Verdide ne oldu. 2001 krizine çok güzel zemin hazırladı. Zerre ekonomi bilgileride yok. Artan ücretler talebi şişen talepse fiyatları tekrar arttırdı. LJünkü karşılığŸında yeterli arz yada üretim yoktu. Verdi vermesinede 5 sene sonra hepsi geri gitti. kimse 2001 de iktidarda değŸildik demesin sakın bu işler 1 günde olmuyor. Birileri bir şeyler söylüyor bazı koyunlarda onun beşinde ne olduğŸunu bilmeden sırf söyleyene bakarak gidiyor maalesef. Ancak bu zihniyet hiç bir zaman başarılı olamayacaktır. Son 10 yıla bakarsak nerde olduklarıda ortadadır zaten. Başka söze ne hacet. Halk gerekeni zaten biliyor.

Avatar
Necmettin 2012-10-03 16:47:20

Emre kardeş sana bu sözlerin üzerine ancak ne diyebilirm biliyormusun?
Senin dövecek dizin de yakında kalmayacak ve kalmadığŸı zamanda sana Ohhh olsun Ohh olsun diyeceğŸim.

Boş boş sözlerle aciz bir hükümeti savunan zavallı insansın sen. Arkasına koyun gibi uçuşan her kimse aynı zavallılık onlarda da vardır. Bizkerin sözleri sizin refahınız içindi. Ama sz ısrarla Belanızı arıyorsunuz. LJok ta merakta kalmayın belada yakındır.

Avatar
emre 2012-10-03 16:54:57

Kardeş 10 yıldır konuşuyorsunuz. Ben mali sektörde çalışan birisiyim. Gayet güzel her şey. Bizce bir sıkıntı yok. İnsan kendini nasıl telkin ederse öyle hisseder. Sizleride şartlandırmışlar 3-5 kelimeye papağŸan gibi tekrar edip duruyorsunuz. Acınacak halinizi gördüğŸünüz yok. Adam Tayyip bey sen islam aleminin liderisin diyor senin gazeten kalkmış o kıt aklıyla bunu övecek yerde eleştirmeye çalışıyor. İşte zavallılık dediğŸin şey tam da budur. Tabii anlayabilene. Allah hidayet verir inşallah sizlere.

Avatar
ercü 2012-10-03 19:55:23

Tayyipmi İslam aleminin lideri, yahu güldürmeyin adamı. eli beyzbol sopalı obama konuş diyor konuşuyor, sus diyor susuyor. Sen Bop başkanısın diyor bop başkanı oluyor, sen irana çıkış yap diyor çıkış yapıyor, füze kalkanı kur diyor kuruyor, kilise onar diyor onarıyor....

Tayyipten İslam alemine lider değŸil, ABD ve İsraile iyi bi işbirlikçi olur. O da onu iyi yapıyor.

Avatar
Necmettin 2012-10-03 22:05:23

Emre bey anlaşılan siz gözü açık olupta görmeyenlerdensiziz. Bu kadar zalim sisteme entegre olmuş bir parti cumhuriyet tarihinde daha görülmemiştir. Fakat şunu da itiraf etmeliyim ki, bu yapılanmayı ve çalışmalarını gerçekten destekçileri!!! ile birlikte çok profesyonel yapıyor. Ben kendi adıma sizin dediğŸiniz gibi söyleyerek kendi halimden çok memnunum diyebilirim. Bunu da sisteme karşı en azından söylemlerimiz ile karşı durduğŸumuz ve Zalimlerin her zaman ki gibi düşmanı olduğŸumuz için halimden çook memnunum. Bizim derdimiz bizim gibi gözüken insanları kurtarmaktır. Hani biz kısır döngü gibi düşünemden Bütün İnsanlık için çalışıyoruz, diyoruz ya, bundan olsa gerek mutluluğŸumuz. Oh olsun meselesine gelince, gerek aynı kaynar kazanda olduğŸumuz için ister istemez bizde yanıyoruz. Biz sizler gibi kazana atılırken uyşturucu iğŸne kullanmadık. Gerçi sizlerde bu iğŸneyi isteyerek kullanmadınız ama biz açıklıyoruz, Bu kazan kaynıyor ve sizin üzerinizde olan uyuyşturucu etkisi gittiğŸinde de bunu maalesef görecek ama çok geç kalacaksınız diye feryat ediyoruz. Neyse Emre bey siz işinizi bilirsiniz!!! Durmak yok yolunuza devam edin!!

Avatar
EMRE 2012-10-04 12:03:55

Evet biz işimizi iyi biliriz. İşi ehline veririz. Ehil olan insanlarıda zorla dışarı atmayız. Boş laf değŸil icraat yaparız. Şöyle ülkeyi gezip görürseniz neler olduğŸunu nelerin değŸiştiğŸini anlarsınız. Malum halkın yarısı bunu anladı. % 48 ide biliyor ama oy vermiyor. Sizin zihniyetteki % 2 de bilsede inkar ediyor bilmesede. yada hasedinden inadından dolayı reddediyor yapılanlar.Zaten o yüzden Allah hidayet versin diyorum sürekli. Dolamışsınız ağŸızınıza bir obama,işbirlikçi lafı gidiyorsunuz. Zeka düzeyiniz bunudan bir adım ötesine gidemiyor. Sanki siz iktidar olsanız ABD ye savaş açacaksınız. Sanki siz iktidar olsanız batı ile ilşkileri kopartacaksınız. Kardeşim hangi akla hizmet yaşıyorsunuz. Hiçmi bu ülkelerle ticaret yapmayacaksınız. Batı ile kurulabilecek en normal ilşkiler bu dönemde zaten kurulmuştur. OrtadoğŸuya gelince. Arap ülkelerinin liderleri ki D8 dediğŸiniz ülkelerde buna dahil hepsinin lideri ABD tarafından belirlenmiştir. Siz istediğŸiniz kadar D8 kurduk deyin hiç bi halta yaramaz. D8 hoca zamanında neyi engelledi. yada ne yaptı. Bırakın bu martavallarıda Tayyibi izleyin. Daha çoook şey yazarımda zamanım yok maalesef. Of'ta siz kendi arzanızda memleketi kurtarmaya devam edin. Bizde işimize bakalım canlarım.

banner90