banner102

Muratoğlu: "Yandaş değil, Haktan yanayız!"

Gazete Of'un Nabzı Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Muratoğlu yeni dönemdeki çalışmalarını anlattı.

03 Aralık 2011 Cumartesi 08:30
Muratoğlu: "Yandaş değil, Haktan yanayız!"

Yayın hayatına başŸladığŸı günden bu yana Of’un en etkin yerel gazetesi olma yolunda büyük adımlar sarfeden Gazete Of’un Nabzı, yeni sayısı ile okurlarının karşŸısına artık 12 sayfa olarak çıkacak.

Gazete Ofun Nabzı’nın Genel Yayın Yönetmeni ve imtiyaz sahibi Ahmet MuratoğŸlu, Of’a ve Oflulara olduğŸu kadar  bölgemizde yeralan ܇aykara, Dernekpazarı ve Hayratlı hemşŸehrilerimize  daha iyi hizmet verebilmek için çaba sarfettiklerini belirterek şŸöyle konuşŸtu:

GAZETE OF'UN NABZI ARTIK 12 SAYFA
“Of’a ve Oflulara olduğŸu kadar  bölgemizde yeralan ܇aykara, Dernekpazarı ve Hayratlı hemşŸehrilerimize  daha iyi hizmet verebilmek için gazete yayın kurulu olarak yaptığŸımız istişŸareler sonrasında gazetemizin sayfa sayısını 8’den 12’ye çıkarma kararı aldık. Yeni eklenen sayfalarda, Kadın-Aile,  İslami Hayat, Bulmaca gibi yeni bölümler eklemeyi düşŸünüyoruz. Ayrıca Of ve bölgedeki ihtiyaca göre Seri İlanlar ve Okuyucudan Mektuplar sayfası da açmak istiyoruz”
 
Zaman içinde gazetenin hem hacmini hem de etkinliğŸini artırmaya devam edeceklerini belirten MuratoğŸlu sözlerini şŸöyle sürdürdü:
 
YENİ TEMSİLCİLİKLER A܇ILACAK 
“Of merkez olmak üzere bölgemizdeki diğŸer ilçeleri de daha genişŸ bir şŸekilde kapsayacak bir yapılanma içindeyiz. Bu doğŸrultuda ilçe ve bölge temsilcileri çalışŸmasını başŸlattık. Bu sayeda Of’un çevresinde yeralan diğŸer ilçelerle olan haber alışŸverişŸini daha da güçlendireceğŸiz. Bununla birlikte İstanbul, Ankara gibi büyük şŸehirlerde de temsilcilik çalışŸması başŸlatacağŸız. İstanbul’da ilk adımı attık.”
 
Gazete Of’un Nabzı’nın yayın politikası hakkında da açıklamalarda bulunan MuratoğŸlu sözlerini şŸöyle tamamladı:
 
TAVİZ VERMEYECEğžİZ
“Yanlı ve yandaşŸ bir gazetecilik anlayışŸını asla benimsemiyoruz. Bize göre gazetecilik bir taraf olmak değŸil, Hakkın tarafında olmak ve bu doğŸrultuda çalışŸmaktır. Bugüne kadar bu prensipten asla taviz vermedik, bundan sonra da İNşžALLAH vermeyeceğŸiz. Bizi takip eden tüm okurlarımıza bunu birinci ağŸızdan net olarak ifade etmek isterim. Okurlarımızın da bu noktada desteklerinin devamının öneminin altını çizmek isterim. Gazetemiz Of’un Nabzı’na verdikleri  desteğŸi devam ettirmelerini tüm okurlarımızdan rica ediyorum. ”

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ZEKERİYA AYAZ 2011-12-03 15:12:01

RABBİM TÜM BU LJALIŞMALARIN MEYVELERİNİ HEM BU DÜNYADA HEM AHİRETTE ALMAYI NASİP ETSİN .YOLUNUZ ALJIK OLSUN. ALLAH'A EMANET OLUNUZ.

Avatar
mehmet ÇELEBİ 2011-12-03 15:36:28

Ahmet Bey Allah Ayaklarınızı Sabit Kılsın Başarılarınızın Devamını Bekliyoruz...

Avatar
Eyup Aydın 2011-12-03 17:57:52

SöylediğŸiniz gibi inşaallah hakkın tarafında olmaktan taviz vermezsiniz.

Avatar
fatih 2011-12-05 09:49:55

YayınladığŸınız gazete ile bahsettiğŸiniz gazete ayrı ayrı gazeteler sanırım. Yandaş değŸiliz dediğŸiniz durum yayınladığŸınız gaete ile pek uyuışmuyor da.

Avatar
fatih 2011-12-06 09:10:42

adına gazete değŸil de bülten deseydiniz inanın daha saygın olurdu. ve içeriğŸini bizler de takip etmeye çalışırdık. Ancak şu haliyle tıpkı milli gazete gibi sadece bülten işlevi görmektesiniz.. kimin bülteni olduğŸunu sanırım yazmamıza gerek yok.saygılar..

Avatar
Selim Kurt 2011-12-06 23:53:52

Tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin.

banner90