banner102

Of'un Nabzı Gazetesi 78. Sayısı

İçten ve dıştan, dolaylı ve dolaysız şekilde baskı, düşmanlık, kin ve nefret tutumlara karşı 3. yılına giren OF'UN NABZI Gazetesi 78. sayısı 2.500 adet basılarak Cuma sabahının erken saatlerinde Of Esnafına dağıtılmaya başlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Mart 2014 Cuma 09:41
Of'un Nabzı Gazetesi 78. Sayısı

Gayret, Azim ve fedakarlığın  timsali olarak karşınıza çıkan bu gazetenin bu günlere gelmesi, Cenab-ı Allah'ın (Celle Celalühü) takdiri ve "Tarafsız Değil Hakkın Tarafında" sloganı altında fedakarlık gösterenlerin azminden kaynaklanıyor.

Birbirinden değerli köşe yazıları, Bilinmeyen Tarihi sayfası, Manevi değerlerin unutulmaması adına İslam ve Hayat sayfası, stresten uzaklaşma ve bilgi seviyesini artırma adına Bulmaca sayfası ve tarihe not düşecek olan haberleri ile siz değerli okuyucularımızın karşısına çıkıyor.

78. Sayımızla karşınıza çıkmaktan gurur duyarak, önümüzde bulunan 2014 Yerel Seçimlerin Of'umuz, Ülkemiz ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan (Celle Celalühü) niyaz ediyoruz.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 28.03.2014 09:51
Anahtar Kelimeler:
Ofunnabzı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90