banner102

Of'un Nabzı Gazetesinin 93. Sayısı Okurlarıyla Buluştu

'Tarafsız Değil Hakkın Tarafında' ilkesiyle yayın hayatına başlayan Of'un Nabzı Gazetesinin 93. sayısı okurlarıyla buluştu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Ocak 2015 Perşembe 15:14
Of'un Nabzı Gazetesinin 93. Sayısı Okurlarıyla Buluştu
Başladığımız günden günümüze kadar ilkelerimizden taviz vermeden doğru bildiğimiz yolda ilerleme adına Of'un Nabzı Medya ekibi olarak gayret gösterdik. Evet, bizlerde diğer insanlar gibi kuluz ve beşer olduğumuz için hatalarımızda olmuştur. Fakat hatalarda ısrar etmemeye, hatalarımızı görüp düzeltmeye gayret ettik. Elhamdülillah alnımızın akıyla 4. yılımızın sonuna ulaştık. Rabbimize ne kadar şükretsek azdır.

Gerek web sitemiz, gerekse gazetemiz ile Of İlçemiz ve çevre ilçelerin haberlerini yapmaya gayret ettik ve ediyoruz. Habercilik anlayışımızdaki esas gaye, insanlık için fayda sağlayacak haberlerdir. Birilerini pohpohlayarak veya birilerini yerden yere vurarak şöhret yapma peşinde değiliz. Bu şekilde bir düşüncemiz olsa idi, bu güne geldiğimizde ya silinip gitmiştik, yada geçici şöhretliği! yakalamıştık. Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki iki kötü haslete yakalanmadan bu günlere geldik.

***

Yaptığımız yerici ve övücü haberler halkımız için yararlı olacağını düşündüğümüz haberlerdir. Yoksa birilerinin sırtına basarak yükselme derdinde değiliz. Öyle bir derdimiz olsa idi, güçlünün yanında yer alır onların sırtını sıvazlardık! Elhamdülillah öyle bir şey olmadı, inşAllah şimdiden sonra da olmaz.

Gazetemizin hazırlanmasında emeği geçen, basımında ve dağıtımında katkı sağlayan ve maddi olarak desteğini esirgemeyen bütün kardeşlerimizden Allah Zülcelal ve Tagaddes Hazretleri razı olur inşAllah, duasıyla siz değerli okuyucularımızın yapıcı eleştirilerini bekleyerek saygılar sunuyoruz.

 

Of'un Nabzı Medya Ekibi

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.01.2015 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90