banner102

Türksel'den Dikkat Çeken Açıklama!

Diriliş Başkanları Of Şubesinin açılış töreninde konuşma yapan Genel Başkan Hasan Türsel, çok dikkat çekici bir açıklama yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Mayıs 2016 Pazartesi 02:26

Konuşmasının başında hiçbir siyasi parti ile işi olmadıklarını ve hiçbir şekilde siyaset yapmadıklarını iddia eden Hasan Türksel, bu iddiasını konuşmasının devamında boşa çıkarttı.

Genel Başkan Türksel'in yaptığı açılış konuşmasının ana teması devlete ve reise, yani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkma konusu oldu. Neredeyse her cümlesinin sonunda reise sahip çıkmaktan bahseden Türksel, konuşmasının sonlarında öyle bir cümle kullandı ki, neredeyse 'Alimler şehri Of ilçesinde bu söz söylenir mi' dedirtti.

Oysa Sevgili Peygamberimiz (Selallahu Aleyhi Vesellem), az günah işleyenlerin ölümünün kolay olacağını haber vermiş ve Müminlere ölümleri anında zillet ve korku olmayacağını haber vermiştir.

2023'TEN SONRA ÇOK RAHAT ÖLEBİLİRSİNİZ!

Konuşmasının bir bölümünde , "Hiçbir siyasi parti ile işimiz olmayan, ama devletin yanında olan, devlet eksenli bir derneğiz." diyen Türksel, "Allah kaza bela vermezse bu hükümetin 2019 da kazanmama şansı yok. Ki 2019'u kazanırsa, 2023 hedefine ulaşacak. Solun korkusu da budur zaten. Bizler 2023'ü bu hükümete gösterirsek, bu yıldan sonra Allah gecinden versin ama çok rahat ölebilirsiniz." dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.05.2016 14:33
Anahtar Kelimeler:
Hasan Türsel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
xman 2016-05-16 17:58:23

Pabucumun başkanı

banner90