banner102

Vahapoğlu: "Terörün istekleri dikkate alınırsa!"

Ak Parti Hükümetinin terör örgütü elebaşısı ile pazarlık sürecinde olmasına Of kamuoyundan tepkiler gelmeye devam ediyor. SP Of İlçe Başkanı Vahapoğlu tartışmaları OFUNNABZI.COM'a değerlendirdi.

18 Ocak 2013 Cuma 10:25
Vahapoğlu: "Terörün istekleri dikkate alınırsa!"

VERİLECEK TAVİZLER SORUNU ܇ܖZMEYE DEğžİL KRONİKLEşžMEYE GܖTܜRܜR

İmralı’da Ak Parti Hükümeti desteğŸi ile devam eden pazarlıklara Saadet Partisi Of İlçe başŸkanı M. Celal VahapoğŸlu, bu görüşŸmeleri ülkenin ve milletin geleceğŸi adına doğŸru bulmuyoruz diyerek karşŸı çıktı.

VahapoğŸlu, “çözüm adı altında verilecek tavizler hakkında ne düşŸünüyorsunuz?” sorusuna şŸöyle cevap verdi:

“Terörist istekleri ve dikkate alınamaz. EğŸer alınırsa bunlar siyasi iradenin acziyetini gösterir. Bunlar aynı zamanda siyasi iradenin teslimiyetini ve ne kadar etki altında kaldığŸını da gösterir. Terör örgütü elebaşŸısı hakkında yargı kararını vermişŸtir. İç hukuk yollarının tamamı bitmişŸtir. Bu kararının gereğŸinin yapılmaması ondan sonra devrede olan süreçleri ve siyasi iradeleri bağŸlayıcı olur. Teröre verilecek tavizler çözümden ziyade sorunun daha da derinleşŸmesine neden olacak türden olabilir. Yani eğŸer terör özerklik ve otonomi kabilinden birlik ve bütünlüğŸümüzü parçalayıcı adımlar atılmasını hükümetten isterse buna evet denmesi mümkün müdür? Elbette değŸildir” dedi

Haber Sorumlumuz Fahri HacıcaferoğŸlu’nun terörün arkasındaki kimler var sorusuna ise ilginç bir benzetme ile cevap veren VahapoğŸlu şŸöyle konuşŸtu:

TERܖRܜN ARKASINDAKİ Gܜ܇LER!

“Terörün arkasındaki güçleri görmek için Türk bayraklarının indirip Pkk paçavralarını bayrak diye asanların hapisten çıkması için siyasi düzenleme ya da benzer adımlar atanlarda aramak gerekir. Bununla birlikte elbette terör örgütünün dışŸ desteğŸi de vardır. ܜlkemizi içerden ve dışŸardan kıskıvrak terör girdabına sokmak isteyenlere karşŸı dikkatli ve uyanık olmak da en başŸta hükümetin görevidir” dedi.

OF'UN NABZI
ܖZEL HABER

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90