banner102

ABD Başkanı BAYDEN birkaç gün önce ilginç bir cümle sarfetti. "İran en kısa içerisnde özgürleştirilecek. Korktum. Sebep mi?! ABD kimi özgürleştirmeyi kafaya taksa orayı işgal ediyor.

Bizler unutmadık dün ABD işgal etmeyi istediği Irak Suriye ve Afganistan gibi ülkelere özgürlük getireceğiz diyerek işgal ederek bu ülkelerde ne namus bıraktı ne can bıraktı ve bildiğiniz eşgiyalıkla kardeşlerimizin yer altı ve yer üstü kaynaklarını çalarak ülkesine aktardı. Bu gözler ABD'Lİ conilerin Irak merkez bankasınında ki kardeşlerimizin altınlarını kamyonlara koyarak çaldıklarını gördüm.

ABD Irak'ı işgal etmeyi murat ettiğinde Irak'ta kitle imha silahları var yalanıyla işgal ettikten sonra elinde tuttuğu ölümcül medyayıda arkasına alarak Iraklı kardeşlerimizi kandırarak Irak'a girdikten sonra Irak'ın altını üstüne getirdi. Irak'ta oyuna gelipte ABD'Yİ Irak'a sokan kardeşlerimiz sonradan gördükleri akla hayale gelmeyen işkencelerden geçip kimi ayağımı kime gözünü kimi namusunu kaybettikten sonra akılları başına geldi ama nafile. Bugün Irak'ta kardeşlerimiz sefil bir hayat yaşamayla karşı karşıya kaldıklarından bugün keşke ABD'yi ülkeye sokmasaydıkta bu sefilliği yaşamasaydık demekteler. Suriye'de de durum aynıdır Afganistan'da durum aynıdır. Şöyle bir cümle yazsam herhal yanlış olmaz. ABD girdiği her ülkede aynı muameleyi yapmaktadır.

Ürktüm!

Allah muhafaza ABD dediğini yapıp İran'ı yıpratıp işgal ederse bizlerin de başı beladadır derim. Çünkü İran demek Türkiye demektir. Bakınız Rahmetli Erbakan Hocamız bir sohbetinde eğer birgün Suriye konuşulmaya başlandıysa anlayınız ki sıra Türkiye'ye gelecektir. Suriye kırmızı çizgimiz çoktan geçti. Allah muhafaza eğer İran'da işgal edilirse bu durum da Allah muhafaza sıra bizlere gelecektir. Bundan dolayı atacağımız adımlara dikkat göstermeli ve günü iyi okumalıyız.

ABD özgürleştireceği ülkelerde önce halk ayaklanmalarıyla güvenlik duvarını aşmaya çalışmaktadır. Bu klasik derin işlerdendir. Bakınız hiçbir halk ayaklanması gizli güçler olmadan güvenlik duvarları aşılamaz. Bundan dolayı bir ülkede sokak çatışması varsa biliniz ki orada gizli güçler faaliyette olduğunu unutmamak lazım gelmektedir. Burada şunu da açık yazmak isterim ki ABD ülkemde de bazen sokak hareketlerini gündeme getirmektedir. Burdan da anlamaktayız ki ABD ülkemde de bazen operasyonda bulunmaktadır. Şunu kesinlikle unutmayın ki bir ülkede sokak hareketleri ve terör varsa aklınıza hemen ABD gelsin. Ha burada şunu da yazsak iyi olur ABD düşman değildir. Önemli olan kişi kendisini ondan koruması lazım gelmektedir. Neden?! Çünkü onlar gibi emperyal emel güden süper devletler varlıklarını devam ettirebilmeleri için daima büyüme ihtiyaçları duyarlar. Bundan dolayı da fazla değil en fazla birkaç sene içerisinde hemen gözüne kestirdiği ülkede insanlarımızın anlayamayacağı derin faaliyetlere başlar. Bundan dolayı bu derin yapılara karşı varlığımız devam ettirebilmemiz için mutlak olarak seninde derin yapıların en az onun kadar yada ondan daha iyi olmalıdır.

Allah fırsat vermesin.

Her şeye hazırlıklı olmalıyız. Bu dünya göründüğü gibi masum değil. 

Bugün bir mektup okudum. Bir Burmalı kardeşimiz gördükleri akıl tutulması zulümlerden dolayı "Allah'tan yeryüzünde tüm mazlum milletlere kol kanat gerecek bir Selahaddini Eyyübi göndermesini istemektedir." Görüyor musunuz ?! Tüm mazlum milletler bizleri beklemektedir.

Bundan dolayı bizler tüm dünyaya adaletle davranacağımız bir adalet medeniyetini inşa etmemiz kaçınılmazdır. Medeniyetimiz adalet , sevgi ve bilim üzerine kurulmalıdır. Bunun içinde dedelerimiz ve ninelerimiz Osmanlıların  tüm insanlığa sunduğu bin yıllık İslam medeniyetini tekrar hayata geçirmemiz lazım gelmektedir.

Bekleniyorsun...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90