banner102

Elli defa niyet ettim şu AKP ile ilgili artık yazı yazmayacağım diye ancak olmuyor. İnsan kendini tutamıyor bir türlü.

Adamlar o denli özü sözü birbirine zıt siyaset yapıyorlar ki şu masum milleti kandırıp duruyorlar. Kandırmak ne kelime derin derin yaralar açıyorlar ve öyle bir narkozluyorlar ki acı duymuyor zavallılar. Yazık bu millete o narkozun etkisi elbet ilelebet sürmeyecek. Ancak maalesef yara da derinleştikçe derinleşiyor.

Dün Amerikasız olmaz, stratejik ortak, müttefik, dost diye diye Ortadoğu’yu bu hale getirdiler. Yardım yataklık yaptılar. Bugün Irak bu halde ise sebebi bunlar. Bugün Suriye bu halde ise sebebi bunlar, bugün Afrin’de Türk ordusu varsa sebebi bunlar... daha sayayım mı?

Doğrudur ordumuzun büyük başarısı var. Ancak ordumuz böyle bir hadiseyle sayenizde karşı karşıya geldi.

Bugün bunun üzerinden siyaset yapıyorsunuz. Bugün “Eyyy Amerika!” diyorsunuz? Yoksa Papa’dan bunun için mi dua istemiştiniz? Papa’nın duası mı tuttu da Amerika’ya, ya da ne bileyim falana filana kafa tutuyorsunuz. Demek ki tutulabiliyormuş(!) Demek ki rest çekilebiliyormuş(!)

Peki, işin başından beri bunu niye yapmadınız?

Amerika’nın pis conileri Müslüman kanı akıtırken, Nur bacılarımızın ırzını kirletirken siz onlara selamet duası ediyordunuz. Askerimizin başına çuval geçirdiklerinde ‘Nota verecek misiniz?’ sorusuna: "Ne notası? Müzik notası mı?” diye karşılık veriyordunuz. “Son elli yılda Amerika çocuklarını barış için feda ediyor.” diyordunuz.

Şimdi ne oldu? PKK’nın, YPG’nin, DAİŞ’in ellerinde hep Amerikan silahları var. Stratejik ortağınızın silahları şehit ediyor Mehmetçiklerimizi.

Yarın Amerika, mahsustan dese ki, “Tamam ya biz yanılmışız, biz dostuz, hadi stratejik ortaklığımız devam etsin.” dese, eminim zil takıp oynayacaksınız.

Bütün bunlar hiç sorgulanmayacak mı?

Yani geçmişinizi hiç mi sorgulamayacaksınız? Hiç mi başınızı ellerinizin arasına alarak üç milyon Müslümanın kanında payımız var demeyeceksiniz? Namusu kirletilen bacılarımız mı dersiniz, yurdundan yuvasından edilen on milyonlarca Müslüman mı dersiniz, bugün onlarca İslâm ülkesinde huzursuzluk mu dersiniz. Bunların bir tamamı sayenizde olduğunu hiç mi aklınıza getirmeyeceksiniz?

Ülkemi yabancı sermaye istila etti. Adam gibi bir tane fabrikamız kalmadı. Eller fezada yeni dünya arıyor, biz daha uçağımızı yapamadık. Eller, Ortadoğu’yu III. Dünya Savaşı’na hazırlıyor, siz onlarla işbirliği yapıp stratejik ortak diyordunuz. Allah’ın yasak ettiği domuz eti yedirdiniz bu millete, domuz eti. Müslüman bir milleti zinakâr ettiniz... Henüz gençliğe yeni adım atan civanlar uyuşturucu bağımlılığından kurtulamıyor. İçki sel gibi akıyor kursaklardan aşağıya. Ne edep kaldı ne haya, ne ahlak kaldı ne maneviyat...

Bütün bunların hesabını hiç mi yapmayacaksınız.

Bu millet vefakârdır belki kıyamaz ama feleğin tokadı şiddetli olur Âlim Allah

Elbet her çıkışın bir inişi, her yolun bir sonu vardır!

Ölüm de var!

Mahkeme-i Kübra da kurulacak elbet bir gün! 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90