banner102
 Ne büyük oyunlar oynanıyor değil mi dünyada? Büyük bir bölümü de Müslümanlar üzerine oynanıyor.

Teşbihte hata olmaz! Hani: ‘Tilkinin kırk planı vardır, kırkı da tavuk üzerinedir.’ denir ya

İşte onların da bütün çabaları İslam’ı yok etmek. Olmadı tahrif etmek. Arada bir fark da yok zaten.

Altında yatan ne peki?

Altında yatan şu: İslam, yeryüzünde adaleti sağlamak istiyor. Bu da küresel güçlerin işine gelmiyor. Çünkü adalet sağlanırsa onların menfaatleri zedelenecek.

Tabii inançlarını da bunun maskesi olarak kullanıyorlar.

İnançları ne?

Yahudilerin kitabı Tevrat’da kıyamet koparsa diğer bütün insanlar ölecek, Yahudiler ise yer yüzünün tek hükümranı olarak sonsuza dek yaşayacaklar.

Ancak kıyametin kopmasının üç şartı var. Bunların gerçekleşmesi lazım.

Nedir o şartlar?

*Dünyadaki bütün Yahudiler, Filistin’de toplanacak.

*Arz-ı Mevud yani Büyük İsrail Devleti kurulacak

*Mescid’i Aksa yıkılarak yerine Süleyman Mabedi yapılacak.

Bu şartlar gerçekleşirse, Mesih gelecek, Tur Dağı’na oturacak ve Armegedon denilen bölgede yaşanacak olan kıyameti yönetecek.

Bugün dünyayı yönetme küstahlığını gösteren küresel güçler, ellerinde bulundurdukları silah gücünü koz olarak kullanıyorlar. 

İşte bu güçlerin önemli bir kesimi İncil’in son bölümü ‘Vahiy’e göre amel eden ve adına Siyonist Hristiyanlar da denilen Evanjelistlerdir.

‘Vahiy’de Tanrı’nın oğlu İsa Mesih’in geleceği, Armegedon Savaşı’nın (Kıyamet’in) yaşanacağı ve kendilerinin dünya semasından bu savaşı izleyeceği, daha sonra da Cennet’e gidecekleri yazılı. Ancak Mesih’in gelme şartları yazılı değil.

Yahudiler diyorlar ki: “Bakın siz de bizim gibi İsa Mesih’i bekliyorsunuz. Kıyamet’in o gelince kopacağına siz de biz de inanıyoruz. Ancak, onun gelme şartları sizin kitabınızda yazılı değil, bizimkinde yazılı. O halde gelin bize yardımcı olun bu şartların bir an evvel gerçekleşmesini sağlayalım.

Bu davete ‘okey’ diyorlar ve başlıyorlar senaryo üretmeye. İşte bu senaryolardan biri de BOP’tur Yani ‘Büyük Ortadoğu Projesi’

Adamların vahşet işleme de kafaları müthiş basıyor.

Projenin yürütücülerini İslam ülkelerinden seçiyorlar. Türkiye’de AKP bunun için kurdurulmuştur.

BOP’un güya hedefi, İslam ülkelerine Türkiye modeli demokrasi getirmekti. Bu da başta Türkiye olmak üzere bir çok ülkede yeni bir dönemin baharı havasında karşılandı.

Getirilen demokrasi de işte ortada...

Bir başka sinsi projeleri de ‘Medeniyetler İttifakı Projesi’dir. Bu da yine başta milletimiz olmak üzere müslümanları dinlerinden ve kültürlerinden koparmak amacı taşıyor. ‘Müslümanlar bu değerlerden koparlarsa birbirlerine bağlılıkları çözülür, biz de işimizi daha rahat yaparız’ hesabı yapıyorlar.

Bunda da yine eş başkanı Türkiye’den seçtiler.

İşte AKP bütün bunlar için kurdurulmuştur ve posası çıkıncaya kadar da kullanacaklar.

Bizim derdimiz, bu oyuna alet olan kardeşlerimizi buradan kurtarmaktır. Kullanılsınlar istemiyoruz.

Bu sıradan bir kullanılmak da değil, iman riske giriyor. Asıl sıkıntı da bu zaten.

İşte sonuç ortada.

Yüce Allah, bir çok ayette: ‘Yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyin, onlar birbirlerinin dostlarıdır. Kim onlara dostum derse o da onlardandır!’ şeklinde müslümanları uyarıyor.

Hâşa bu sıradan bir insanın söylediği bir laf değil ki Müslüman da bu emirlere kulak asmaya.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90