banner102

HİZMET ETMEK İÇİN ADAY OLDUK

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Of'un Nabzı Medya ekibi olarak muhtar adayları ile görüşmeye devam ediyoruz..

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Ocak 2019 Cumartesi 17:25
HİZMET ETMEK İÇİN ADAY OLDUK

Mahallelerde görülen eksiklikleri ve mahalle sakinlerine daha iyi hizmet için yola çıktıklarını ifade eden muhtar adayları ile Of'un Nabzı olarak tek tek görüşüp yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler alarak siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam ediyoruz.

Bu anlamda ikinci görüşmemizi Yukarıkışlacık Mahallesi muhtar adayı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu ile yaptık.

- Öncelikli olarak kendinizi kısaca tanıtırmısınız?

Of'un Yukarıkışlacık Mahallesinde dünyaya geldim.  5 yıl MHP de Of ilçe başkanı olarak görev yaptık. Of Kent konseyi, Of KTU Teknoloji Fakültesi Dernek yöneticiliği, Ofspor Yöneticisi ve Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Orta Okulu Aile Birliği Başkanı olarak çalışma hayatıma devam ediyorum.

- Muhtar adayı olmanızdaki en önemli etken nedir?

Rahmetli Babam Nuri Hacıkerimoğlu Of'umuzun  Yukarıkışlacık Mahallesinde 20 yıl  Muhtarlık görevini yerine getirmiştir. Babamın vefatından tam 20 yıl sonra benden siyaseti bırakıp  muhtar adayı olmamı isteyen çok değerli büyüklerimin bu isteklerini karşılıksız bırakamadım ve bundan dolayı mahalleme muhtar adayı oldum.

- Geçmiş dönem mahalleye yapılan icraatları yeterli buluyormusunuz?

Şahsımın yeterli bulup bulmamasından ziyade mahalle sakinlerinin ve büyüklerinin çalışmaları yeterli bulup bulmadığını, yapılacak olan seçimlerde verecekleri oylarla hep beraber göreceğiz.

- Mahalle ve Mahalle halkı için hangi projeleri ortaya koyuyorsunuz?

İlla şu proje, bu proje diye tabir etmekten ziyade Mahallemizin ve halkımızın nesi eksik ise onu çözmek için elimizden geleni yapacağız. Acil olan eksikliklere öncelik verip mahallemizi gerek Of İlçemizde ve gerekse ülkemizde layık olduğu yere taşımanın gayretinde olacağız. 

- Son olarak Of'un Nabzı aracılığı ile seçmenlere neler söylemek istersiniz?

Uzun yıllar siyasetin her kademesinde duruşumuzdan ödün vermeden görev aldım. Şimdide doğduğum , yetiştiğim köyümde daha da güzel hizmet ve eserler bırakabilmek adına Muhtar adayı olarak tüm mahallemizin hizmetkarlığına talip oldum. Bu hizmet yarışında hangi görüşe mensup olursa olsun kardeşlikten ödün vermeden huzurlu bir seçim geçirmemizi temenni ederek, Of'un Nabzı ekibi olarak sizlere bize bu imkanı verip seçmenlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum.


Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.01.2019 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BEHRAM YILDIZ 2019-01-05 17:42:31

Organik..insan..basarilar diliyorum. Sen herşeyin en biz eline layiksin..saygilar

Avatar
Ali kemal Hacikerimoglu 2019-01-06 16:07:29

Muhtar olmak icin çok onem veriyor um inşanllah muhtar olur köylülerim desdek verir Başarilar dilerim Allah utandırmasın sizlerede deşekur lerimibildirir

banner90