banner102

Vahapoğlu: "Saadet halkımızın desteği ile barajı geçecek!"

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M. Celal Vahapoğlu yaklaşan seçimler öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

07 Haziran 2011 Salı 00:22
Vahapoğlu: "Saadet halkımızın desteği ile barajı geçecek!"
Saadet Partisi Of İlçe BaşŸkanı M. Celal VahapoğŸlu, çaya verilen 10 kuruşŸluk zamdan, AKP icraatlarına, partisinin 'baraj' sorununna kadar herşŸeyi OFUN NABZI'na açıkladı. İşŸte o röportajımız...
 
OFUN NABZI: Saadet Partisi Of teşŸkilatları olarak seçim hazırlıkları nasıl gidiyor? Bu çalışŸmalarınızı bize değŸerlendirir misiniz?

Bizler Saadet teşŸkilatları olarak her zaman seçimlere hazırlıklıyız. Yarın seçim olacakmışŸ gibi çalışŸmalarımızı aksatmadan devam ettiren bir teşŸkilatız. Bütün birimlerde, mahalle, belde ve köy bazında teşŸkilatlarımız hazır ve çalışŸmalarımız hızla devam ediyor. Of genelindeki 163 sandıkta teşŸkilatlanmamız tamam ve sandık müşŸahitlerimiz tespit edilmişŸ durumdadır.  İnşŸAllah 12 Haziran seçimlerinde ilçemizde en yüksek oyu alacak parti Saadet olacaktır.

 

10 KG YAşž ܇AY İLE 10 EKMEK ALAMAZ HALE GELDİK!
OFUN NABZI: ܇aya yüzde 10’luk bir zam yapıldı. Bu zammı siz nasıl değŸerlendiriyorsunuz? Sizce bu zam yeterli mi?

܇aya yapılan zamla ilgili olarak altının çizilmesi gereken konular var. DeğŸil 2011 zammını, önceki yılların zamlarını toplasanız bile 54. Erbakan Hükümetinin yaptığŸı zam oranını yakalamak mümkün değŸil. ܇ünkü 54. Hükümetin başŸbakanı rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın başŸındaki hükümet denk bütçe yapıp paraları rantiyeden milletin cebine aktarmışŸtır. Havuzda toplanan bu paralar işŸçiye, çiftçiye, emekliye, memura, sigortalıya, çaycıya, fındıkçıya aktarılmışŸtır. Hocamızın döneminde 10 kg yaşŸ çay ile 40 ekmek alınırken şŸu anda ancak 10 ekmek alınamıyor.

Konu çaydan açılmışŸken şŸunu da ifade etmek istiyorum.ܜlkemizde üretilen çay tüketim ile hem hemen denktir. Fakat buna rağŸmen dışŸardan kuru çay ithal edilerek hem ܇ay-Kur’un hem de özel sektörün pazarı daraltılıyor. Bu uygun bir çay politikası değŸildir. YanlışŸtır.
 
 
TOPLAM BOR܇LAR 9 YILDA 3 KAT ARTTI
OFUN NABZI: AKP Hükümetinin sağŸlık ve ulaşŸım alanındaki hizmetleri sıkça konuşŸuluyor. Sizce bu hizmetler yeterli mi?

AKP Hükümeti sağŸlık ve ulaşŸım alanında bazı adımlar atmışŸtır doğŸrudur. Fakat bunun rakamsal değŸerlerine de bir göz atmak lazım. 2002-2011 Dönemi AKP’nin iktidar olduğŸu yıllarda sağŸlık hizmetlerine toplam 3 milyar dolar harcama yapılmışŸ, ulaşŸım alanında ise 7,5 milyar dolar harcama yapılmışŸtır.  Fakat bunun yanında sadece 2011 bütçesinde faize ayrılan pay tam 30 milyar dolardır. Bu da gösteriyorki rantiyeden faizin tamamı halkımıza sunulmuşŸ olsaydı insanlarımızın nasıl bir rahatlık içinde yaşŸayacak olduğŸunu siz düşŸünün. Bir de buna özelleşŸtirmeden gelen kaynakları göz önüne alıp devletin borcunun 2002-2011 yılları arasında 200 milyar dolardan 550 milyar dolara çıkartıldığŸını ifade etmek gerek. İşŸte bu noktada yapılan hizmetlerin gerçekten yeterli olup olmadığŸını sayın halkımızın takdirine bırakıyorum.

OFUN NABZI: Son olarak seçim barajı hakkındaki düşŸünceniz nedir? Saadet Partisi seçimde barajı aşŸıp meclise girebilecek mi?
Seçim barajını bir dayatma olarak görüyorum. Demokrasilerde seçimler halkın iradesinin parlamentoya yansıtılma aracı olarak görülür. Bu halk iradesinin yansıtılması her ne sebeple olursa olsun. Engellenmesi asla demokrasi ile örtüşŸmez. Bizler Saadet Partililer olarak tırnaklarımızla kazıyarak, baraj aşŸtığŸımız dönemler pek çoktur. O zaman da hukuk hiçe sayılarak bir takım düzmece iddialarla 4 sefer partimiz kapatılmışŸ ve muhterem liderimiz rahmetli hocamız siyasi yasaklı hale getirilmişŸtir. Buna rağŸmen Milli GörüşŸ davasını üstlenen aziz halkımız bildiğŸi doğŸrulardan hiç taviz vermeden mücadelesine devam etmişŸtir. Nasıl ki muhterem hocamıza bu kadar haksızlık zulümleri yapanlar, hocamızın ölümünden başŸlayıp bugüne dek günah çıkartmaya çalışŸıyorlarsa bugünde Milli GörüşŸçülerin önüne baraj koyanlar bir gün gelip utanacaklardır.
 
SAADET HALKIMIZIN DESTEğžİ İLE MECLİSE GİRECEK!
Saadet Partililer olarak hiçbir kınayıcının kınamasına aldırmadan iyinin, güzelin, faydalının, doğŸrunun ve adaletin hakim olması için; kötünün, çirkinin, zararlının, yanlışŸın ve zulmün ortadan kalkması için tüm gücümüzle çalışŸacağŸımızı bir kere daha hatırlatıyor, bu güzelliklerin yanında yer alması için tüm halkımızı Saadet Partisine destek vermesini can-ı gönülden istirham ediyorum.  Saadet Partisi halkımızın teveccühü ve desteğŸi ile barajı aşŸacak ve TBMM’de milletimizi layıkıyla temsil edecektir.

12 Haziran seçimlerinin YaşŸanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir dünya’nın kurulmasına vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90