banner102

Siyasi görüşü ne olursa olsun, herkesin üzerinde mutabık olacağı konudur terör. Mesele memleketin bütünlüğünü ise gerisi teferruattır hiç şüphesiz.

Gün birlik olma, ordumuzun moralini yüksek tutmak günüdür. Harici ve dahili işbirlikçiler, türlü girişimleriyle, ordumuzu demoralize etmeye, dikkatini dağıtmaya azmetmişken, bize düşen her zaman olduğundan daha fazla kenetlenmek, ordumuzun motivasyonunu artırmaktır.

Pence Kartal - 2 harekâtıyla Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine gerçekleştirdiğimiz operasyonlar örgütün o bölgedeki kamp alanlarını ve sığınaklarını yok etti. Bu operasyonları bir basamak olarak kabul edersek şimdiki hedefimizin Sincar olduğunu söylemek olası. Örgütün yeni üs alanı olarak görülen Sincar için titiz bir bahar temizliği yapma ihtimalimiz yüksek.

Savunma bakanımızın Erbil ve Bağdat temasları sonrası demeçleri olası işbirliğini işaret ediyor.

Terör faaliyetleri için doğal koridor vazifesi gören Sincar bölgesi stratejik olarak temizlenmesi elzem kabul edilen yerlerden.

Türkiye'ye ve Suriye'ye yakın olması nedeniyle Suriye'nin kuzeyinde bulunan Ypg ile Irak'ın kuzeyinde bulunan Kandil'deki PKK terör örgütleri arasında adeta doğal bir koridor olan Sincar bu konumu ile terör faaliyetlerine imkân sağlıyor.

Gara'da terör odaklarının vurup, yok eden Mehmetçik baharda Sincar'ı temizlemek için kapsamlı bir operasyona girişebilir, birlik olup ordumuza güç vermek, vatandaş olarak terörle mücadelede bize düşen payedir..

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi adım adım terörden arındırılacaktır. Aksi takdirde terörün bitmeyeceği ortada.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90