banner102

GRİPTEN KISA SÜREDE KURTULMANIN YOLU

Özellikle kış aylarında birçok insanı gribal enfeksiyon soğukla birlikte etkisi altına aldığını biliyoruz. Hepimizin bildiği gibi grib’in en büyük ilacı C vitaminidir, ve Limon en büyük C Vitamini deposudur. Sizde gribal enfeksiyondan kurtulmak için aşağıdaki yolları deneyebilirsiniz.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Şubat 2016 Çarşamba 17:36
GRİPTEN KISA SÜREDE KURTULMANIN YOLU

 Hastalıkları ve şifasını veren Allah Zülcelâl ve Tagâddes Hazretleri, kullarını imtihan etmek için çeşitli hastalıklar verir. Sevdiği kullar için bu hastalıkla birlikte sabır ortaya çıkar ve Rabbimize yalvarış ile nimete dönüşür.

Soğuk havalarda insanların kolaylıkla yakalandığı hastalıklardan biri de grip hastalığıdır. Bu hastalıktan kurtulmanın yolu başta, hastalığı vereni bilmek ve ondan yardım istemektir. Bunu istemenin yanında çare olarak yarattığı limonu aşağıdaki şekillerde kullanarak tedavi etmek mümkün olabilir.   

AYAKLARINIZI LİMONLA 10 DAKİKA OVUN

Topuk ve Ayaklar’ın emilimi yüksek olduğu için ayak ve topuklarımıza sürdüğümüz maddeler hızlı bir şekilde bedenimize yayılır. Limonu topuk ve ayak üzerine masaj yaparak 10 dakika uygularsanız grip enfeksiyonunu hızlıca atmış olacaksınız.

LİMON SUYU, TUZ VE KARABİBERİ KARIŞTIRIN

1 çorba kaşığı Limon suyu, Tuz ve Karabiberi karıştırın ve içiniz. Bu karışım içimizdeki tüm gribal enfeksiyonları etkisiz hale getirecektir.

LİMON SUYU İLE GARGARA YAPIN 

2 Çorba Kaşığı Limon suyu ve Yarım çar bardağı suyu karıştırın. Ağzınızda gargara yapınız. Boğazınızdaki mikropları ve ağzınızdaki yaraları yok edecektir. 

LİMON SUYUNU BURNUNUZA UYGULAYIN 

Eğer Burnunuz tıkalı ise birkaç damla limon suyunu 2 pamuğa uygulayıp burun deliklerinize uygulayın. Burnunuz hemen açıldığını ve nefes borunuzun temizlendiğini göreceksiniz. 

Kaynak: hekimzade.com

Son Güncelleme: 03.02.2016 17:37
Anahtar Kelimeler:
GripHastalık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90