banner102

Of Devlet Hastanesi 2023 yılının ilk KID değerlendirme toplantısını yaptı

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2023 yılının birinci KİD ( Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme ) ziyareti gerçekleşti. Bu kapsamda Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Köksal Hamzaoğlu ve Başkan Yardımcısı Dr.Ekrem Yıldırım tarafından ziyaret edildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Şubat 2023 Perşembe 23:32
Of Devlet Hastanesi 2023 yılının ilk KID değerlendirme toplantısını yaptı

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban Uysal, “Of Devlet Hastanesi yönetimi olarak hızlı, nitelikli, etkin sağlık hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirterek bu kapsamda KİD  (Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme) denetimlerinin bizlere ışık tuttu.” diyerek bu denetim ve değerlendirme ziyaretlerinin 2023 yılı içinde 3 ayda bir yapılacağını ifade etti.

Dr. Uysal, “Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterler çerçevesinde sunduğumuz sağlık hizmetinin etkinliği, verimliliği, stratejik planlaması ve hedefler noktasında bir dizi değerlendirme yapıldı ve bu ziyaret çok faydalı oldu” diyerek anlamlı ziyareti gerçekleştiren Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Köksal Hamzaoğlu ve Başkan Yardımcısı Dr.Ekrem Yıldırım ‘a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90