banner102

OF SGK başkanları ziyaret etti

Of Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Ahmet Altunsoy ve SGK çalışanları, 13-19 Mayıs arasında kutlanan ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ nedeniyle Of Belediye Başkanı Murat Saral’ı makamında ziyaret edip, çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

19 Mayıs 2013 Pazar 18:21
OF SGK başkanları ziyaret etti

 Of SGK Müdürü Altunsoy, ziyarette yaptığı açıklamada, çok genç ve dinamik bir ekiple çalıştıklarını, hizmet alanın genişliği ve çeşitliliğine rağmen çalışanların vatandaşa iyi hizmet verme konusunda ciddi gayret gösterdiğini söyledi.

Hafta nedeniyle Sosyal Güvenlik Kurumu'nu tanıtmak, sosyal güvenlik
reformunu anlatmak, vatandaşları hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamayı amaçladıklarını belirten Altunsoy, bu amaçla ilçede 400 ilköğretim öğrencisine ‘Güven ve Yarışçı Çocuk’ isimli kitap ve CD dağıttıklarını, bu kapsamda faaliyetlerin devam edeceğini, yakında da sağlıklı yaşam bilgileri ve bilinçli ilaç tüketimine ilişkin bilgiler içeren kitap dağıtımını gerçekleştireceklerini kaydetti.

Of SGK Müdürü Ahmet Altunsoy’un ekibiyle birlikte kendilerini ziyaretten hayli memnun kalan OF Belediye Başkanı Murat Saral ise SGK Of Merkez Müdürlüğü’nün açılması ile hizmetin gerçek anlamda ayağa getirildiğini söyledi.

SGK’nın ülke genelinde başarılı çalışmalar yürüttüğünü savunan Saral, 3 farklı kurumun SGK çatısı altında birleştirilmesi ile de hızlı ve etkin bir şekilde sosyal güvenlik hizmeti verildiğini ve bu anlamda tüm SGK çalışanlarına teşekkür etti.

Saral, Of’taki müdürlüğün sadece Of’a değil Hayrat, Dernekpazarı ve Çaykara ile birlikte 4 ilçeye hizmet vermesi nedeniyle daha kapasiteli bir hizmet binasına ihtiyaç olduğunu, bu anlamda çalışmaların devam ettiğini, bu konuda gerekli arsanın bulunmasıyla problemin çözüleceğini kaydetti.

Öte yandan Of SGK Merkez Müdürü Ahmet Altunsoy, hafta nedeniyle; Çaykara, Dernekpazarı ve Hayrat Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek, kurum faaliyetleri hakkında kendilerini bilgilendirip, kayıtdışı ile mücadele konusunda destek istedi.




Son Güncelleme: 19.05.2013 20:53
Anahtar Kelimeler:
OF SGKAhmet Altunsoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90