banner102

Of SGK’dan Kaymakamlara ziyaret

Of Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Ahmet Altunsoy ve beraberindekiler Of, Hayrat, Dernekpazarı ve Çaykara Kaymakamlarını makamlarında ziyaret ettiler.

19 Mayıs 2013 Pazar 22:09
Of SGK’dan Kaymakamlara ziyaret

 Of Kaymakamı Eren Arslan, “Türkiye'de yaşayan 76 milyon vatandaşımız SGK şemsiyesi altında hizmet alıyor. Bu anlamda sosyal güvenlik kurumumuzun çok önemli sorumlulukları var. Her türlü konuda yanında olup destek vereceğiz." dedi.

Kutlanmakta olan ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ nedeniyle Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Of Merkez Müdürü Ahmet Altunsoy’un kendilerini ziyaretinde konuşan kaymakam Arslan, SGK’nın ülkenin en önemli kuruluşları arasında bulunduğunu, ülkede yaşayan her vatandaşın doğumdan ölüme hatta ölümden sonra da hak sahipliği yönüyle vatandaşların hizmetinde olduğuna dikkat çekti.

Of’ta yapılması düşünülen SGK Hizmet binasına ilişkin görüşlerini açıklayan Arslan, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, bu binanın sadece Of’a değil Çaykara, Hayrat ve Dernekpazarı’na da hizmet edeceğini kaydetti.

ALTUNSOY: DAHA İYİ HİZMET İÇİN KURUMA ARSA BAKIYORUZ

Sosyal Güvenlik Kurumu’na Of’ta kalıcı ve modern bir hizmet binası kazandırmak için arsa arayışının devam etmekte olduğunu belirterek, ayda ortalama 2 bin - 2 bin 500 vatandaşın hizmet aldığı  Sosyal Güvenlik Merkezinin Ofa yakışır bir binaya kavuşması için çalıştıklarını söyledi.

Of Kaymakanı Eren Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “Bizler de sosyal güvenlik merkezinin gerek bina noktasında, gerekse personelinin güçlenmesi konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Of başta olmak üzere diğer ilçelerimize de en iyi hizmeti sunmak için güzel bir binaya kavuşması en büyük arzumuzdur." dedi.

Of’la birlikte Çaykara, Dernekpazarı ve Hayrat ilçelerinde yaşayan vatandaşların 2010’a kadar her türlü işlem için Trabzon’a gidip gelmek zorunda kaldığını hatırlatan Altunsoy, şöyle konşutu: “Bu durum zaman ve ekonomik yönden kayıplara sebep oluyordu. 2010’da açılan Of Sosyal Güvenlik Merkezi ile vatandaşlarımız sınırlı personelimize rağmen 1. sınıf hizmet almaya başladı. Artık vatandaşımız kurumun kapısından çıkarken devlete ve bizlere dua ederek çıkıyor. Gördüğümüz memnuniyet karşısında çalışma azmimiz daha da arttı. SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut’un Of’a özel ilgisi var. Kalıcı hizmet binası için ayrıca çaba sarf ediyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Kaymakamlarımız belediye başkanlarımız ve sivil toplum kuruluşları da arsa temini konusunda çok istekliler.İnşAllah bu problem aşıldığında Of, Çaykara, Dernekpazarı ve Hayrat’tan gelecek vatandaşlarımızı daha güzel mekanlarda ağırlayacağız.Personel sayımızın artması ile de vatandaşlarımız, bir yandan çayını yudumlarken diğer yandan beklediği hizmeti daha kısa sürede alacak.“

Hafta nedeniyle Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül, Dernekpazarı Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ve Hayrat Kaymakamı Ömer Dereci’yi de ziyaret eden Altunsoy, kurum faaliyetleri ve çalışmaları hakkında kendilerine bilgi sunup, özellikle arsa ve kayıtdışı ile mücadele konusunda destek istedi.  





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.05.2013 22:13
Anahtar Kelimeler:
OF SGK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90