banner102

YENİ OF DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARETLER BAŞLADI

Of’ta herkesin dört gözle açılmasını beklediği yeni Of Devlet Hastanesi’nde 15 Ekim’de açılan Acil Servisin yanında 17 Ekim 2022’de de tüm poliklinik ve servis hizmetleri başlamış oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Ekim 2022 Pazartesi 15:52
YENİ OF DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARETLER BAŞLADI

17 Ekim 2022 Pazartesi günü de Of Kaymakamı Yiğit Yaşar DEMİRER, Of Belediye Başkanı Salim Salih SARIALİOĞLU Of İlçe Sağlık Müdürü Dr. Barış ÇAĞLAR ve Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet ÇAPOĞLU yeni Hastanenin ilk ziyaretçileri oldu.

Ziyaretler ile ilgili bir açıklama yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Şaban UYSAL; “Of İlçemiz adına tarihi bir günü yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın yıllarca özlemini çektiği yeni hastanemizde sağlık hizmeti sunmanın gururunu ve bir o kadar da sorumluluğunu taşıyoruz dedi. Hizmete başladığımız ilk günümüzde bizi yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımıza, Sayın Başkanlarımıza ve İlçe Sağlık Müdürümüze çok teşekkür ederiz dedi. Kendileri bu süreçte hep yanımızda oldular. Bu ilk günümüzde de ziyaret etmeleri bizleri son derece mutlu etmiş olup, personelimize ve hastalarımıza da büyük bir moral olmuştur.” dedi.

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar DEMİRER’de tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Hastaları ziyaret etti. Of Belediye Başkanı Salim Salih SARIALİOĞLU ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet ÇAPOĞLU da personellerin ve hastaların hatırını sorup, personellere teşekkür edip, hastalara da Allah’tan şifa dilediler. Dr. Barış ÇAĞLAR da tüm personele bu taşınma dönemindeki gayretleri için teşekkür etti.

Dr. Uysal son olarak; Yeni faaliyete geçen hastanemiz 7 katlı, 150 yataklı olup ilçemize ve bölgemize nitelikli, hızlı ve üst düzey sağlık hizmeti sunması için tüm yönetim ekibimiz ve tüm personellerimiz ile var gücümüzle çalışıp Marka Şehir Of’umuza yakışır “Marka Hastane” olmak istediklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 17.10.2022 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90