banner102

İlahi bir emir olan 'Yeryüzüne Hakkı Hakim Kılmak' için gece gündüz çalıştığına ŞAHİDİZ..

Bütün insanlığın saaadeti için tekerlekli sandalyede dahi mücadele ettiğine ŞAHİDİZ..

Ülkemizin ve İslâm Âleminin dertleri ile dertlenip gayret gösterdiğine ŞAHİDİZ..

Aç susuz kalanları dert edinerek zalimlerin hortumunu kesim mazlumlara çevirdiğine ŞAHİDİZ..

Siyonizmin ve uşakları olan diğer ülkelerin birlik olup topyekun İslâm'a saldırdığını bildiğin için birçok eksikliklerine rağmen İslâm Devletlerini zor şartlarda bir araya getirip İslâm Birliğini (D8) kurduğuna ŞAHİDİZ..

Sen sağ iken dahi iftiralara maruz kaldığını, buna rağmen gülüp geçtiğine ŞAHİDİZ..

Sevgili Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem) kendi nefsine yapılan hakaretlere kulak asmayıp İslâm Davasına yapılan hakaretlere karşı kükrediğine ŞAHİDİZ..

Yüzüne karşı 'Ak Partiyi Hoca kurdurdu. O güçlensin diye sert eleştirilerde bulunuyor' şeklindeki iftiralara karşı televizyon karşısına çıkıp, "Hayır Hayır Hayır.. Benim için AK Partiyi kurdu diyorlar.. Yalan söylüyorlar. Ben bu mukaddes davama ihanet edip siyonizme hizmet eden bir parti nasıl kurdururum. Benim yerim bellidir ve ben Saadet Partisi'ndeyim" diyerek bu asılsız hakaretlere cevap verdiğine ŞAHİDİZ..

Alemlerin Sultanı Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa'ya (Sallallahu Elehi Vesellem) gelen dünyalık teklifler karşında dik duruşu gibi , seninde bir duruş sergilediğini ve koltuk, iktidar, makam, para gibi dünyalık mükafatleri elinin tersi ile ittiğine ŞAHİDİZ..

Evet muhterem Hocam, senin Hak yolda mücadele ettiğine şahidiz. Şahit olduğumuz için senin bıraktığın yerde devam etmeye gayret ediyoruz.

Muhterem Hocam bugün senin doğduğun gün olan 29 Ekim.. Seni İslâm Davasına olsan sadakatinden dolayı çok seviyoruz.. Bu yüzden unutmuyor ve unutmayacağız..

Seni batıl fikirleri ile kullananlara inat, Hak yolda gittiğin çizgiyi bu Millete haykıracağız ve unutturmayacağız.

Senin abd, nato, imf, bm, ab, israil ve diğer kefere ülkelere karşı dik duruşunu biliyoruz. O kefere devletlerin de sana karşı zerre kadar sevgi beslemediğini de biliyoruz.

Şunu da çok iyi biliyoruz ki; senin yolundan gidiyoruz diyenlerin bu kefere devletlerle olan ilişkilerini, sevgi-muhabbetlerini sağlığında hiç onaylamadın ve sert bir dille eleştirdin. (Buna her ne kadar takiyye deselerde kuru iftiradır)

Evet çok kıymetli muhterem hocam, doğduğun bu günde seni Rahmetle anıyor ve Allah Zülcelal ve Tagaddes Hazretlerinin sana rahmeti ile muamele etmesi için dua ediyoruz.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adam 2016-10-31 18:42:20

bu işi parti seviyesine indirirseniz olmaz, partiler bizim değil bizim olan İslâm'dır

banner90