banner102

Yaklaşık bir haftadan beri Rusya Ukrayna'ya saldırmış durumda. Her iki taraf karşı taraftan yüzlerce insan öldürüldü diye açıklama yapmaktadır. 

Öncelikle büyük devletlerle yani Amerika ve Rusya'yla  horona kalktığında on defa düşünmen gerektiğini unutmaması lazım gelmekte insanın.

Ajanslara düşen bilgilerden anladığımız Ukrayna Avrupa Birliğine girmek istemekte Rusya'da egemenlik hakları tehlikeye girdiğini söyleyerek Ukrayna'ya girdi. Rusya sınırlarında Amerika'yı istememekte. Aynen Amerika Rusya'yı yakınlarında istemediği gibi.

Amerika Ukrayna'yı gaza getirdikten sonra kenara çekilip ölümleri izlemekte. Bizler alışık değiliz. Yani bizler sadece Müslüman ölür diye bilmekteydik. Baksanıza adamlar kendi egemenlikleri için Hıristiyan kanı da dökmekte. Demek oluyor ki egemenler için inancın Müslümanı Hristiyanı  yok. Kendi menfaatleri var. Başkası da yalan.

Sıkıntı nerde biliyor musunuz ?! Sıkıntı dünyanın iki kutuplu olması. Bu iki kutuplu dünyada zayıflara hayat hakkı yok. Bu Amerika ve Rusya da Allah korkusu olmadığından zayıf insanlar üzerinde her türlü tasarrufu kendilerinde bulmaktalar. Şöyle ki Amerika kendi menfaatleri zarar gördüğünden yani parasal olarak daraldığında ülkesi kendilerine kaynak olarak İslam ülkelerini gördü ve Iraka ,Suriyeye ve Afganistan'a girdi. Bu ülkelerin Merkez Bankalarında ki altın rezervlerini çalarak ülkesine getirdi. Erkeklerini öldürdü kadınlarına ise tecavüz ederek güya büyük devlet olma emarelerini göstermek istedi.

Bakınız açık yazıyorum bu Rusya ve Ukrayna savaşını çıkartan Amerika'dır. Amerika parasal olarak ülkesi darlığından bir savaşa ihtiyacı vardı onun çaresi olarakta Rusya'yı Ukrayna'ya saldırttı. İnsanlar ölmüş kalmış adamların umurunda değil.

Yeryüzündeki savaşları çıkartan Amerika'dır. Gerisi teferruattır.

İnsanlığın kurtuluşu için üçüncü güç yani İslam'ın devlet olması lazım gelmekte. Başka türlü insanlığa rahat yok. Çünkü iki kutuplu dünyada Amerika ve Rusya kendi menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapmaktalar. İnsani hiçbir düşünceleri yok. Onlara göre insan eşittir para. Bu amaca ulaşmak için savaş gerektiriyorsa savaş katliam gerektiriyorsa katliam hiçbir insani endişeleri yok. Onları ancak bir üçüncü güç engel olacaktır. Başkaca tüm yollar bir yok oluştur.

Üçüncü güç yani İslam önce ahlak sonra bilim diyerek ülkesini kalkındıracak ve sonuçta da tüm mazlum milletlere bir çıkış kapısı sunacaktır. Elin adamları bunu çok iyi bildiklerinden yeryüzünde özelde de ülkemde İslam'ın güç olmaması için her türlü fırıldaklığı yapmaktalar. Ülke geneli İslam'ın öğrenilip yaşanmaması için her vasıtayı kullanmaktalar. Bu medyadır bu eğitimdir bu televizyondur. Bizlerin kurtuluşlu ve dirilişi için gerekli olan İslamı eğitim asla gündem olmamalıdır. Bunun için kadında kullanılacak makamda kullanılacak ve insanlarımızın en zayıf yönü olan para da kullanılmalıdır. Ne ki İslam gündem olmasın.

Amerika ve Rusya asla durmaz. Onların menfaatleri senin hayatından daha değerlidir.

Savaşın da bir hukuku vardır. Peygamberimiz savaşta kadınlara çocuklara ve ağaçlara dokunulmamasını emretmektedir. Üzgünüm Ukrayna'da kadınlar ve çocuklar hedefte. Ruslar sivillere de saldırmakta. Allah yardımcıları olsun.

Savaş eşit şartlarda olursa adil olur...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90