banner102

Ak Parti Of Kadın Kollarından, "Kadınlar Günü" eğlencesi

Ak Parti Of İlçe Kadın Kolları başkanlığınca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü türkülü, horonlu bir programla kutlandı.

12 Mart 2012 Pazartesi 12:45
Ak Parti Of Kadın Kollarından, "Kadınlar Günü" eğlencesi

Of Günbatımı tesislerindeki kutlamalar, Saygı DuruşŸu ve İstiklal MarşŸı'nın okunmasıyla başŸladı. Ak Parti Of Kadın Kolları BaşŸkanı Nurcan HacıahmetoğŸlu açılışŸ konuşŸmasında, Ak Parti döneminde kadına yönelik yapılan çalışŸmaları anlattı. "Hükümetimiz döneminde kadına yönelik pozitif ayrımcılık yönünde birçok yasa ve yönetmelik çıkarılarak Kadınlar koruma altına alınmışŸtır" diyerek konuşŸmasını sürdüren HacıahmetoğŸlu :" Oflu kadınlar olarak hakkımızı savunmalıyız. UğŸradığŸımız haksızlıklara karşŸı sessiz kalmamalıyız" şŸeklinde konuşŸtu. Etkinlikte selamlama konuşŸmasını yapan İl Kadın Kolları BaşŸkanı Havva GümüşŸ ise, organizasyondan dolayı Of ilçe teşŸkilatına teşŸekkür ederek :" Kadınlar önce birbirlerine sahip çıkmalıdır. Kadınlar uğŸradıkları haksızlıklar karşŸısında susmamalı, haklarını arama konusunda yasal yollara başŸvuruda bulunmalıdırlar" dedi.Of Belediye BaşŸkanı Murat Saral ise etkinliğŸi düzenleyen kadın Kolları BaşŸkanı Nurcan HacıahmetoğŸlu'nu kutlayarak:" Bugün sizin gününün onun için ben konuşŸmayacağŸım.Gün kadınların konuşŸma günüdür. Bizler hazırladığŸımız çiçeklerle kadınlarımıza olan saygı ve sevgimizi sunduk" diyerek sözü kadınlara bıraktı.  

Etkinlikte konuşŸmayı Ak Parti Milletvekili Safiye SeymenoğŸlu yaptı. Hükümetleri döneminde kadına yönelik koruyucu ve destekleyici birçok kararlar aldıklarını ve bunları uygulamaya soktuklarını dile getiren SeymenoğŸlu :" -Ailenin Korunması ve kadına Yönelik şžiddetin ܖnlenmesi  Yasası-nı 8 Mart Kadınlar Gününde çıkararak bu konudaki duyarlılığŸımızı gösterdik. Bu yasanın uygulamasında kadınlarımıza çok işŸ düşŸüyor. Artık kadınları hertürlü şŸartta koruyacak bir yasa var. Kadınlarımıza sözüm uğŸradıkları haksızlıklarda haklarını mutlaka aramalıdırlar. Kadınlarımız haksızlık karşŸısında yasal yollara başŸvurmaktan korkmamalıdırlar" şŸeklinde konuşŸtu. 

Kadına yönelik şŸiddetin anladıldığŸı skeç gösterimi, Fadime Hala parodisi ile devam eden program , Yöresel sanatçı Turan TopçuoğŸlu'nun seslendirdiğŸi ve katılımcı kadınların horonla eşŸlik ettiğŸi parçalarla sona erdi. 

 
 
 
Haber : solaklihaber.net
Foto : ofpostasi.com

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim Kurt 2012-03-12 21:47:29

Bu batıdan gelme günü kutlayan gafillere sormak lazım: dünya kadınlar günü diye size gün biçen batı medeniyeti, ebu gureyb hapishanelerinde müslüman hanımları kirletiyor, tecavüz ediyor, müslüman kadınlara bu kadar hayvani bir şekilde yaklaşan batı medeniyetinin dayattığŸı bu günü kutlamaktan utanmazmısınız?!

Bu soruyu sorardım sizlere ama siz çoktaaaannn o noktayı aştınız zaten!

Yazık çok yazık....

Avatar
el_ofi 2012-03-14 17:13:01

Resulullah s.a.v. Buyurdular.
Kim bir kavme benzemeye çalışırsa o onlardandır.
yine buyurdular ki.Benden sonra yahudi ve hiristiyanları taklitte o kadar ileri gideceksiniz ki; onlar bir kertenkele deliğŸine girmeye çalışsa siz de o deliğŸe girmeye çalışacaksınız. Müslümanlara ne oluyor da daha düne kadar "kadın'ı" insandan saymayan, ellerine geçen her fırsatta müslümanların ırz ve namusuna tasallut olan alçakların uyduruk günlerini kutlamaya başladılar.Hani geçmişte bazı avrupa sempatizanlarını anlarız da "dindar gençlik"(modern) gibi ideali olanların bu haline bir anlam veremiyoruz.Efendimiz s.a.v. tırnaklarını keserken bile müşriklere muhalefet etmiştir. Allah cc. anlamak nasip etsin.

Avatar
*Ağa Han ALBAYRAK 2012-03-15 21:53:09

Din istismarcıları derlerdi bu solcularda bir türlü anlıyamaz ve de içime sindiremezdim.Amma şu ucube kılıklı kadınları ve sürü psikolojik erkekleri görünce işin aslı ortya çıktı.Adamlar haklı imiş.Şu manzaraya bakın Allahını seven ne de gülünç ve rezalet bir şey.Yalandan kafya bir yara bandajı gibi baş sarkısı,ucube bir görüntü ve sırıtan gülmeler,yazacak aslına bakarsan pek te bir şey gerekmez bunlara.Zaten herşeylerini açıkça ifade ediyorlar.Amma anlayamayan bazı ahmak kafalara belki bir neşeter olur belki bir uyarı olur umuduyla.Yazıklar olsun bu milletin değŸer yargıları ile dalga geçip alay edenlere.

Avatar
Muhammed Cihad 2012-03-17 13:05:17

Bunlar mı Müslüman kadınların iffetini kıruyacaklar. Horon teperek mi Müslüman kadınların hakkını savunuyorsunuz.Sizler bizim değŸerlerimizi kirletip din düşmanlarını sevindiriyorsunuz. Bir müslüman olarak utanıyorum sizden... Adam olun adam...

Avatar
of-trabzon-almanya=61 2012-03-18 15:37:00

arkadaşlar yaylalarda hanımlar horon ederken hiç sesiniz çıkmıyor,siyasede sıra gelince hemen müşlümanlikdan bahsediyorsunuz neden,sizin gibi inşanlarin yazacak başka işleri olmadığŸından bos bos konusuyorsunuz ondan sonra bol bol dedikodu yabarsiniz ne mutlu size...LÜTFEN siyaset etmeyın...

banner90