banner102

Ak Parti Trabzon'da flaş gelişme!

Ak Parti Trabzon teşkilatında sıkıntılı günler yaşanıyor.

14 Mayıs 2013 Salı 15:54
Ak Parti Trabzon'da flaş gelişme!

Mustafa Yanmış’ın yeni görevi de Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu. Değişikliğin, Genel Merkez’in ‘il teşkilatlarında seçim işleri başkanı eğer yönetimde varsa avukat olsun’ talebinden kaynaklandığı öğrenildi.

İl yönetiminde bunun dışında herhangi bir görev değişikliğinin olmadığı kaydedildi. Öte yandan Yanmış’ın görev değişikliği farklı iddiaları da gündeme getirdi. Bunun bir il başkanı operasyonu olduğu iddiası var. Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz ay Rize’de düzenlenen bölgesel bir toplantıya Trabzon teşkilatı fazla kişiyle katılamamış.  Bu görüntü İl Başkanı Adnan Günnar’ı rahatsız etmiş. Günnar bunun üzerine Trabzon teşkilatında düzenlediği bir toplantıda Mustafa Yanmış’a sert sözlerle çıkışmış. 

Yönetim Kurulu huzurunda şaşkına dönen Yanmış’ın bunu hazmedemediği ve çekildiği iddia ediliyor. Yanmış’ın verilen son görevden de haberdar olmadığı iddia ediliyor.

KAYNAK: GÜNEBAKIŞ

Son Güncelleme: 14.05.2013 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90