banner102

Ak Parti'ye geçmek istiyorum ama fetva bulamıyorum!

Saadet Partisi Trabzon İl Karargah Başkanı İbrahim Öner, Of İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu Müşahitler toplantısında bütün alimlerin ellerinden öperek, onlardan kendisine AK Parti'ye geçmesi için fetva vermelerini istedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Ekim 2015 Perşembe 16:45

Saadet Partisi 1 Kasım seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Yurdun dört bir tarafında seçmenle buluşan Saadet Partisi yetkilileri Müşahit ve Başmüşahit eğitimlerine de ara vermeden devam ediyor.

Saadet Partisi Trabzon İl Karargah Başkanı İbrahim Öner, Of İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu Müşahitler toplantısına katılarak gündeme ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

Yaptığı konuşmada gündeme bomba gibi düşecek açıklama yapan Öner, Müslüman olduğu için verdiği oy'un İslam-i kurallara göre fetvası olması gerektiğini söyleyerek bu konuda defalarca televizyon ve diğer medya araçlarıyla din büyüklerine seslendiğini ifade etti.

Ak Parti'ye geçmek istiyorum ama fetva bulamıyorum..

Önder konuşmasında, 'Ben AKP'ye geçmek istiyorum ama 12 yıldır fetva bulamıyorum. Allah rızası için bir hocaefendi çıksın ve bana fetva versin, bende ona ömür boyu dua edeyim.'dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.10.2015 16:49
Anahtar Kelimeler:
İbrahim Öner
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2015-10-25 18:31:17

partileri dine neden karıştırıyosunuz ak parti de saadet partisi de islam değil ki

Avatar
fikret 2015-10-28 09:24:41

parti islam değil evet ama islami bir cemaattir. islama hizmet için bir araçtır. 4 defa parti kapatildı sebep dine hizmet. ama malesef bazı cahiller bu işi particilik oyunu sanıyor ...

Avatar
Oflu vatandaş 2015-10-28 21:43:55

Size rabbim akıl versin hidayet versin kabalağın yaptıklarına fetva bulmuşsunuzki vatan hainleriyle bir olmuş vatan hainleriyle aynı yolda iyi yürüyosunuz böyle konuşmalarla dinden çıkmışsınız Allah hidayet versin size

banner90