banner102

Alireisoğlu, görevden alındı!

Ak Parti Of İlçe Teşkilatında sular durulmuyor. Teşkilatın 2 numarası teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısı Ömer Alireisoğlu ilçe başkanı Hakan Terzioğlu tarafından kızağa çekildi.

13 Haziran 2013 Perşembe 22:10
Alireisoğlu, görevden alındı!

Ak Parti Of İlçe Teşkilatında sular durulmuyor. Teşkilatın 2 numarası teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısı Ömer Alireisoğlu ilçe başkanı Hakan Terzioğlu tarafından kızağa çekildi.

Hakan Terzioğlu yönetimi iş başına geldikten sonra teşkilatta sular durulmak bilmiyor. Göreve gelme aşamasında muhalifler tarafından mahkemelik olan yönetim şimdilerde ise yeni bir krizle karşı karşıya. Alınan bilgiye göre Ak Parti Of İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Alireisoğlu bir süredir teşkilatta yaşanan uyuşmazlıklar sonrasında ilçe başkanı Hakan Terzioğlu tarafından başkan yardımcılığı görevinden alınarak yedek yönetime alındı.

Bir süredir değişik konularda aralarında ihtilaf olduğu bilinen Alireisoğlu, Terzioğlu’nun bu adımı karşısında sessizliğini koruyor. Alireisoğlu, Ak Parti’deki görevine devam ettiğini ve kendisi için makam ya da koltuğun önemli olmadığını ifade etti.

TEŞKİLATA YANSIMASI NASIL OLACAK?
Yerel seçimlere kısa bir süre kala yaşanan bu gelişme sonrasında tabanın nasıl bir tepki vereceği merakla beklenirken Terzioğlu tarafından alınan bazı kararların teşkilat içersinde huzursuzluğa neden olduğu gelen duyumlar arasında. Alireisoğlu’nun görevden alınmasının teşkilatta sıkıntıya neden olabileceği ve tabanı rahatsız edeceği kulislerde dolaşan bilgiler arasında. 

Öte yandan Alireisoğlu’ndan boşalan teşkilatlanma başkanlığına Vahap Öztel getirildi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.06.2013 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iş haber olsun. 2013-06-14 04:46:54

Ofunnabzi değerli basın başlık yalan konuda yalan doğru söz tek olup yalan sayısı yüzlerdir konuyu lütfen muhataplarini arayarak öğrenelim zorla sikinti yapmaya çalışmayalim.sikinti sizde nedeninide sizde.

Avatar
konu akp ise şaşırmadım 2013-06-14 09:15:27

çünkü bölüp parçalayarak parti kurdular. haliyle bölünüp parçalanmaları da eşyanın tabiatına uygun. kimbilir hangi konuda anlaşmazlık çıktıda adama çizik attılar.

Avatar
Yolsuzluklar partisi AKP 2013-06-14 18:22:54

Ömer bey görevden alınmamıştır. Kendisi görevinden feragat etmiştir.

Avatar
ömer alireisoglu 2013-06-14 22:24:30

Dogru haberciligin adresi oldugunuzu iddia ediyorsunuz yanlış ve boş sozlerle haber olmaz dogru haberi zikrettiginiz şahıstan alarakmı yazdınız benim sizinle hic goruşmem olmadı kaynagıniz nerden lutfen aciklayin yoksa geregi yapılacaktır bu bir ahlak zaafiyetidir saygılar

Avatar
garip bir kul 2013-06-15 11:31:55

menfaat için biraya gelenlerin ayrılması da menfaat içindir..yazık olsun bu şahsiyetlere...bizi siyasetten soğuttular....

Avatar
dogru haber 2013-06-15 15:58:38

Duzettiginiz haber son yalan haberiniz olsun insanları rencide edici haberlerden kacının helede insanların sevgisini kazanmış ofun en buyuk mahallesinin muhtarı boyle saygın insanlara gunumuzde fazlaca ihdiyacımız var oldugunu hatırlatır insanları yaralamaktan vazgecin

Avatar
Yahya Alper 2013-06-17 11:39:55

işinize gelen yorumları yayınlamak mı sizin marifetiniz ???

Avatar
emre @Yolsuzluklar partisi AKP 2013-06-18 09:55:44

ne oldu şimdi. sen bu yorumla kendinimi tatmin ettin.

banner90