banner102

Ayrıştırmanız Kime Yarıyor?

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatının aylık düzenlediği İlçe Divan Toplantısında konuşan İlçe Başkanı M. Celal Vahapoğlu, sürekli çelişkili söylem ve icraatlar yapıldığını ve bunların üzeri örtüldüğünü söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Mart 2017 Cuma 18:11
Ayrıştırmanız Kime Yarıyor?

 Ülke gündemi ve Başkanlık konularına da değinen İlçe Başkanı Vahapoğlu, “ Fikirlere saygılı olduklarını söyleyenler acaba önümüze koydukları bu referandumda hayır diyenlere neden saygı duymuyorlar? Üstelik saygı duymayı aratacak şekilde ayrıştırıcı ve kışkırtıcı söylemleri neden kullanıyorlar? Bu ayrıştırıcı söylemleri kullanacaklarına önümüze koydukları anayasa maddelerini açıklasalar. Açıklayarak inandırtsalar ve halk kendi özgür iradesiyle evet veya hayır dese. Millete baskı kurarak, hayır diyenleri pkk,pyd, fetö gibi terör sınıfına sokmak ne kadar doğrudur? Bu yaptığınız ayrıştırmaya eğer doğru diyorsanız neden bunu milletin önüne getiriyorsunuz? Eğer hayır diyenler terör örgütü tarafında ise, hayır seçeneğini neden milletin önüne getiriyorsunuz? Bunun gibi birçok çelişkili durumu düşünmemiz gerekiyor. Ayrıca bu şekilde yapmaya devam ettikleri takdirde ülke bütünlüğü ve istikrarı kesinlikle sağlanamaz.” dedi.

BUNLARA NASIL GÜVENECEĞİZ?

Vahapoğlu, “Söylem olarak abd ve ab karşıtlığını gösteriyorlar, fakat eylem olarak bu mihraklarla icraatlarında hiçbir gerileme olmadığı için ilişkiler her geçen gün daha da büyüyor. Abd ye esip gürleyip incirlik üstünü kapatmayanların, Almanya’a sert sözler söyleyip askerlerini İncirlik üstümüzde konuşlandıranların, ab ye karşı gibi görünerek neredeyse bütün kurumlarda ab adına faaliyetler yapanların bu çelişkili eylemlerini nereye koyacağız? Bunlara nasıl güveneceğiz? “ sorularını sorarak vatandaşların bu konularda duyarlı olması gerektiğini söyledi.

ÖFKE İLE İŞ YAPILMAZ!

Cumhurbaşkanının ve Ak Partinin yanlış söylemlerine de değinen Vahapoğlu, "AKP cephesi yandaş anket firmalarına yaptırdığı, fakat sonucu kamuoyuna açıklanmayan anket ve araştırmalarda, ‘evet’ oylarının çok düşük olduğunu görünce öfkelenmiş ve referandumda ‘HAYIR’ oyu verecekleri PKK, FETÖ gibi terör örgütleriyle aynı kefeye koymuştur." diyerek şu önemli açıklamaları yaptı:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11 Şubat 2017 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde yaptığı konuşmada aynen şu ifadeleri kullanıyor: "Bugün 'hayır' diyenler neye 'hayır' dediklerinin farkında mı? Kim hayır diyor; PKK hayır diyor. Kandil hayır diyor. Bu ülkeyi bölmek parçalamak isteyenler hayır diyor. Bayrağımıza karşı çıkanlar hayır diyor. Ne yazık ki bu ülkede milli ve yerli olanlara karşı çıkanlar hayır diyor."

Aynı anlamdaki sözleri maalesef Başbakan Yıldırım da söylüyor ve havuz medyası da bunları güzel sözlermiş gibi manşetlerine taşıyor.

Aynı aileden, aynı sülaleden farklı tercihlerde bulunacak halkımızı, siz hangi mantıkla, böylesine saçma iddialarla böler ve bölücülerle aynı safta gösterebilirsiniz?

Bugün ‘HAYIR’ oyu verecekleri, PKK-HDP ile, FETÖ ile, Haçlılarla, ABD ile, Avrupa Birliği ile, Siyonist İsrail ile aynı safta göstermeye çalışan AKP cephesine, çok değil 15 yıllık mazilerindeki yaptıklarını hatırlatmak istiyoruz.

Halkın hafızasıyla adeta alay edercesine ağızlarından çıkanı kulakları duymayan AKP cephesinden şu soruların cevabını bekliyoruz:

* Oslo’da PKK ile görüşen, bunu başta yalanlayan, sonra kabul eden siz değil misiniz?

* İmralı-Kandil arası heyetleri gönderen siz değil misiniz?

* Sözde terörü sona erdirmeyi amaçlayan ama PKK’nın toparlanmasına ve şehir merkezlerinde yapılanmasına müsaade eden çözüm sürecinde Güneydoğu illeri mayın tarlalarına dönerken asker ve polise ‘Müdahale etmeyin’ diyerek güvenlik güçlerinin elini kolunu bağlayan siz değil misiniz?

* Diyarbakır meydanında Nevruz kutlamaları bahanesiyle milyonlarca Kürt vatandaşımıza terörist başının mesajını okutan ve alkışlatan siz değil misiniz?

* Dolmabahçe Sarayında PKK’nın taleplerini dinleyen, mutabakata vardığını açıklayan siz değil misiniz?

* Terörist başına ‘Sayın Öcalan’ demenin önündeki engeli kaldıran siz değil misiniz?

Aziz halkımıza soruyorum, bütün bunları kim yaptı? Referandumda ülke daha büyük sıkıntılara uğramasın diye HAYIR diyecek olanlar mı, yoksa HAYIR diyenleri teröristlerle aynı kefeye koyanlar mı?

AKP cephesi, ülkedeki kardeşliğin zedelenmesine HAYIR oyu verecekleri Siyonist İsrail ile aynı kefeye koyarken şunları ne çabuk unutuyor:

* Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan iken Siyonist İsrail’in kurucusu Theodor Herzl’in mezarını ziyaret ederek diz çökmedi mi?

* Ocak 2004’teki ABD ziyareti sırasında, dünyada ilk kez Yahudi olmayan bir isme, dahası bir Müslüman’a Amerikan Yahudi Komitesi’nden “cesaret madalyasını kim aldı?

* Mavi Marmara’ya saldırısında önce ‘Biz izin verdik’ diyen, sonra 180 derece dönüş yaparak ‘Bize mi sordular da gittiler’ diyen kimdir?

* İsrail’le şehit kanları karşılığında 20 milyon Dolar bedelle anlaşan ve davayı düşüren siz değil misiniz?

* İsrail’in OECD’ye üye olmasının önündeki engeli, Filistin’in itirazına rağmen kim kaldırdı?

* Suriye sınırındaki mayınlı arazilerin 49 yıllığına İsrail’li şirkete verilmesine itiraz edenleri “Yahudi düşmanlığı” yapmakla kim suçladı?

* İsrail’in NATO’da temsilcilik açmasını kim sağladı?

* İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres’i ilk kez bir Müslüman ülkenin parlamentosunda, TBMM’de konuşturup alkışlayan ve alkışlatan siz değil misiniz?

* “Bizim İsrail’e, onların da bize ihtiyacı var” diyen, “İsrail bizim dostumuz ve müttefikimiz” diyen siz değil misiniz?

Şimdi sormazlar mı adama, bütün bunları HAYIR diyecekler mi yaptı yoksa siz mi?

 “ABD ve AB de hayır diyor” diyerek halkımızın kafasını karıştırmak isteyen AKP’lilere soruyorum.

* AB bir medeniyet projesidir diyen siz değil misiniz?

* AB’ye tam üyelik sürecinde Cumhuriyet tarihinde eşi benzeri görülmemiş şekilde İkiz Yasalar olarak adlandırılan bu yasaları geçiren siz değil misiniz?

* AB’ye tam üyelik adı altında milletimizin ahlaki değerlerini sarsan zinayı suç olmaktan çıkartan, eşcinselliği serbest bırakan yasaları çıkartan siz değil misiniz?

* Dönemin ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice’ın ‘BOP ile Türkiye Dâhil 22 Ülkenin Sınırları Değişecek’ dediği bu Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanı olduğunu defalarca söyleyen kimdir?

* Irak’ı işgal eden ABD askerleri için, “Sağlığınıza duacıyım” diyen kimdir?

* FETÖ Lideri Fethullah Gülen’le diyaloğu ve ittifakı yılardır sürdüren kimdir?

* Türkçe Olimpiyatlarını birlikte yapan, Gülen’e övgüler yağdıran siz değil misiniz?

* “Okyanus ötesine selam olsun” diyerek sesini Amerika’ya duyurmaya çalışan, Gülencilere hoş görünmeye çalışan siz değil miydiniz?

* Ergenekon kumpası adı altında kahraman ordumuza tuzak kurulmasına çanak tutanlar siz değil misiniz?

* Fethullah Gülen’e, ABD’ye heyetler gönderen siz değil misiniz?

* Gülenciler sınav sorularını çalıp milletin hakkını yerken siz neredeydiniz?

* “Ne istediler de vermedik” diyen siz değil misiniz?

* 16 Temmuz 2016’ya kadar Gülen’in maaşını ödeyen siz değil misiniz?

Söz konusu listeyi daha da uzatılabiliriz, ama bu kadarını aziz milletimizin anlayacağını ve doğruları görüp düşünerek karar vereceğine inanıyor ve şu son soru ile sözlerimi tamamlıyorum;

Referandumda HAYIR oyu verecekler, PKK ve FETÖ gibi terör örgütleri ile eşdeğer tutuluyorsa, YSK tarafından hazırlanan oy pusulasında neden HAYIR diye bir bölüm var?

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.03.2017 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ABDULLAH YEŞİLDAL 2017-03-26 15:31:34

Dünyada söz sahibi ülke olabilmek için bir devletin şu üç şeyi başarması gerekir
1.Cari acık
2.Terör
3.Enerji
kim bu üç şeyi halletmek için çaba sarfediyorsa o adam kim olursa olsun ona sahip çıkın.

Avatar
ABDULLAH YEŞİLDAL 2017-03-26 15:55:58

Birisi vahap amcamızın önüne Somali de yapımı devam eden ve önümüzdeki aylarda kullanmaya başlayacağımız askeri üssümüzün fotolarını koysun da buralarda ne işimizi var referandumdan sonra onlardan bahsetsin iyi olur.

Avatar
temel sağır 2017-04-03 11:15:34

ayrımı siz yapıyorsunuz ne vardı ak partiye gönül verseydiniz sizin sayınız kaç .ak parti dünya partisi dünyaya yön veriyor siz köstek oluyorsunuz ama birgün sizde ak partili olacaksınız

banner90