banner102

Bakan Bayraktar CHP'lilere resti çekti!

Meclis'teki Bütçe görüşmeleri sert tartışmalara sahne olmaya devam ediyor.CHP'li vekiller Bakan Bayaktar'ı sert sözlerle eleştirdi ve istedi.

17 Aralık 2012 Pazartesi 19:58
Bakan Bayraktar CHP'lilere resti çekti!

"ADAM OLAN ADAM İSTİA EDER"

CHP adına kürsüye çıkan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, "EğŸer bir yolsuzluk varsa istifa ederim" diyen ErdoğŸan Bayraktar'a "Adam olan adam istifa eder" dedi. 

CHP'li Akar, "Siz bu kürsüde "istifa ederim" dediniz. Sonra bu sözü söylemediğŸinizi iddia ettiniz. ArkadaşŸlarımız tutanağŸı getirince o sözü söylediğŸinizi kabul ettiniz. şžimdi buradan size sesleniyorum. Bu sözlerin sahibi bu millete saygı duyuyorsa istifa etmeli. Adam gibi adam bunu yapar" dedi.

YOLSUZLUğžU KİşžİLER YAPAR

Çevre ve şžehircilik Bakanı ErdoğŸan Bayraktar, CHP'li Akar'ın konuşŸması üzerine söz hakkı alarak eleşŸtirilere yanıt verdi. Bayraktar "YolsuzluğŸu şŸahıslar yapar. Kurumun kendisi yapamaz. Ben TOKİ'de şŸahıslar hakkında bir dava olmadığŸını söyledim. Ama demagoji yapmayın. Hakkımızda yolsuzluk davası varsa istifda etmeyen şŸerefsizdir. Ama böyle bir isnatta bulunan ispatlamazsa nedir?" dedi. 

"CHP AZ OY ALIYOR DİYE ܜZܜLܜYORUM"

Bayraktar, "Biz devleti koruruz, milleti koruruz. Korumaya da devam ederiz. Biz sizin yüzünüzden CHP'nin az oy almasına üzülüyoruz. Bu halk yine büyük bir millet ki size yüzde 20'nin üzerinde oy veriyor. Bu halkın yakasını bırakın" dedi.

O 'şžEREFSİZ' SܖZܜ HALA ASKIDA

Bayraktar'ın sözleri üzerine yeniden kürsüye gelen CHP'li Haydar Akar, "Ben demagoji yapmıyorum, siz yapıyorsunuz. EğŸer kurumunda hırsızlığŸı, yolsuzluğŸu önleyemiyorsan o koltukta oturma. BaşŸbakan Kayseri meydanında "PKK ile görüşŸüyorlar diyen şŸerefsizdir" demişŸti. O 'şŸerefsiz' sözü hala askıda duruyor" dedi.


video
Focushaber

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90