banner102

Bayraktar'dan Çanakkale mesajı

AK Parti Of Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle açıklamada bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Mart 2015 Çarşamba 07:46
Bayraktar'dan Çanakkale mesajı
Çanakkale Zaferi’nin milletimizin makûs tarihini değiştiren bir kahramanlık destanı olduğunu belirten Bayraktar, "Çanakkale Zaferi inancı, vatanı ve bağımsızlığı için canını vermekten çekinmeyen aziz milletimizin altın sayfalara solmamak üzere nakşolmuş destanıdır. Binlerce şehit verdiğimiz bu savaşta milletimizin makûs tarihi değişmiştir. Milletimiz güçlü iradesi, birlik ve beraberlik duyguları ile büyük bir mücadele vermiş ve o zamanlarda dünyanın en iyi donanmasına karşı vatan toprağını savunmuş, zafer kazanmıştır. " dedi.

Bayraktar, "Bizlere bu toprağı vatan yapan şehitlerimiz, bağımsızlığımız ve bölünmez bütünlüğümüzün, ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması, milli çıkarlarımızın savunulması için canlarını feda ederek en üst mertebeye ulaşmışlardır. Yeni ve güçlü bir Türkiye için önümüzde ki engelleri tek tek aştığımız, ülkemizin daha demokratik daha kalkınmış bir ülke olma yolunda emin adımlar attığımız bir dönemde, AK Parti Of Gençlik Kolları olarak Çanakkale Zaferi’nin 100. yılını kutluyor aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.03.2015 07:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90