banner102

Bektaş Of'ta konuştu: Tüm belediyeler borçlu!

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Mayıs ayı divan toplantısını gerçekleştirdi.

30 Mayıs 2013 Perşembe 10:32
Araklı Erenler Belediye Başkanı Ömer Bektaş’ın konuşmacı olarak katıldığı programda açılış konuşmasını yapan Of Gençlik kolları Başkanı Süleyman Baş, Of Gençliğinin ahlaklı ve maneviyatlı olması için gayret ettiklerini, bu konuda üzerlerine düşen görevi yerine getirme telaşında olduklarını belirtti.

Programın onur konuğu olan Araklı Erenler Belediye Başkanı Ömer Bektaş ise, Fatih’in mirasını taşıyan bir gençlik özlemini duyduklarını belirterek şöyle konuştu:

"Türkiye’de tüm belediyeler borçlu. Allah tüm belediye başkan adaylarının yardımcısı olsun. Bol keseden sakın vaatte bulunmayın. Bir belediye borç alarak iş yapabilir mi? Ne kadar gelirin varsa giderin de o kadar olmalı. İlla bişey yapmak için belediyeler borçlandırılır mı? Devletin tüm kuruluşları borçlandırıldı, esnaf, memur ve tüm toplum kesimleri borçlandırıldı. Borçsuz vatandaşımız kalmadı.Türkiye’de en çok vergiyi ödeyen kurumlar bankalar. Bu ne demektir? En çok o kazandı en çok vergiyi o veriyor. Faiz müessesi yani. Onun için genç arkadaşlarım, Türkiye’de bu işleri düzeltecek organizasyonlar sadece Milli Görüşte mevcuttur. O nedenle bu teşkilatlara sahip çıkmak gerekir”

Gençlik divanı sonrasında ise kurulan Milli Gazete standında abone olmak isteyenlerin aboneliği gerçekleştirildi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 30.05.2013 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zakkum61 2013-05-30 12:36:35

uyuyan bu müslümanlar ne zaman uyanacak ne zaman bu aşkın büyüsünden kurtulacaklar.gerçekleri görmeye başlayacaklar.islam ümmeti kan ağlıyor siyonizm dünyayı sömürmeye devam ediyor bu hükümette siyonizmin uşakları olan amerika israil ve avrupanın peşine gitmeye devam ediyo.bu hükümet her köye kuran kursu açsa cami yapsa ne olacak tam anlamıyla bu oyunları görmeyip siyonizmin isdediği gibi müslüman olsak ne olacak, uyuyan müslüman olacağız.müslüman yapmış olduğu işin şuurunda olmalı..

banner90