banner102

BENİ AK PARTİNİN GÜNAHLARINA ORTAK ETMEYİN

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Ümit Çebi partisinin Of İlçe Divan Toplantısında yaptığı konuşmada, ülkemizi ve AK Partiyi kurtarmak için mücadele ettiklerini söyleyerek Erbakan hocamızın, 'Beni AKP'nin günahlarına ortak etmeyin.' sözünü hatırlattı. 

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Kasım 2021 Salı 13:51
BENİ AK PARTİNİN GÜNAHLARINA ORTAK ETMEYİN

Açılış konuşmasını Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu 'nun yaptığı İlçe Divan toplantısına katılım çok yüksek oldu. Ağırlıklı olarak gençlerin katıldığı toplantıda Halkla İlişkiler Başkanı İsmail Akyüz ve Ekonomiden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Saral kendi birimleri ile ilgili kısa konuşma yaptı. 

Ülke gündemi ve teşkilat çalışmaları hakkında konuşma yapan GİK Üyesi Ümit Çebi,  'Ülkemizi yöneten iktidar mensuplarına karşı yaptığımız bütün tenkit ve eleştiriler ülkemizin ve kendilerinin selameti içindir. Bir baba oğlunu en sert dille eleştirirken, yaptığı yanlışı düzeltmesi ve kendisinim yanlıştan kurtarması içindir. Bizde yokluk ve ihtiyaç sahibi iken sahip çıktığınız ve yanında durduğunuz Sayın Cumhurbaşkanımızın varlık zamanında neden yanında durmuyoruz? Samimi dost yoklukta destek olandır,  varlıkta yanında olanlar dost değil, menfaatçi olanlardır. " dedi. 

Erbakan hocamızın arkasından methiyeler yağdırıp bizi yolundan çıkmış olarak gösterenlerin samimi olmadığını söyleyen Ümit Çebi, "Erbakan hocamız dünyadayken hangi çizgide gidip hangi siyasi hedefleri koyduysa, Saadet Partisi de aynı çizgiden bir milim dahi sapmadan çalışmalarını sürdürmektedir.  Erbakan hocamızın kemiklerini sızlatıyoruz, iftirasını atanlara tavsiyemiz, konuşmalarını yorum katıp niyet okumadan dinlesinler.  Hocamız sağ  iken AKP'yi hoca kurdurdu,  çok  zekalı olduğu için ikili oynuyor, iftirasını atanlara,  'Ben buradayım,  Milli Görüş  Saadet Partisi'ndeyim' diyerek 'Beni AKP'nin günahlarına ortak etmeyin' diye haykırıyordu.  Bu sözlerine rağmen hala kendi yanlış yollarını Hocamız üzerinden doğru gösterenlere samimi olmalarını tavsiye ediyoruz. "diyerek bu ülkenin ve mazlumların kurtuluşunun Milli Görüş  zihniyeti ile mümkün olacağını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90