banner102

Biz kimseyi devirmek için muhalefet yapmıyoruz!

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatının İlçe Divan toplantısında konuşan İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

13 Şubat 2013 Çarşamba 11:05
Biz kimseyi devirmek için muhalefet yapmıyoruz!

Milli GörüşŸ Hakkın yanında yer alıp Batılın karşŸısında kalkan görevi üstlenen bir görüşŸün adıdır diyen Saadet Partisi Of İlçe BaşŸkanı Mahmut Celal VahapoğŸlu, 'Bizler Saadet Partisi olarak iktidarda bulunan Ak Partiyi muhalefet olarak devirmek için bir takım söylemlerde bulunan bir parti değŸiliz. Bizim amacımız doğŸruların yapılmasını teşŸvik etmek ve yanlışŸların da yapılmaması için elimizden geleni yapmaktır. Birileri gibi sırf söylem olsun veya muhalefet olsun diye birşŸeyler söylemiyoruz. SöylediğŸimiz bütün konuların bir dayanağŸı olduğŸu gibi delilleri de vardır' dedi.

Dönemin ABD DışŸişŸleri Bakanı Condoleezza Rice’ın 7 AğŸustos 2003 tarihinde Washington Post gazetesinde yayınlanan yazısı bu günü adeta gözler önüne seriyor diyen VahapoğŸlu, '9 yıl önce Dönemin DışŸişŸleri Bakanı Rice  Washington Post gazetesinde ki yazısında bölgede bulunan 22 devletin rejiminin, sınır ve haritalarının değŸişŸtirileceğŸini, Türkiye’nin de bunların içinde olduğŸunu anlatıyordu! ABD’nin Büyük Orta DoğŸu Projesi ile yapmak istediğŸi bir hedefi vardı. Bu hedefin ana gayesi de İsrail'in güvenliğŸini sağŸlayarak Fırat Nehri'nden Nil Nehri arasındaki toprakları teker teker işŸgal ederek kendi inançları olan VadedilmişŸ toprakları elde etmektir. Bu da kısmen hedefine ulaşŸmışŸ gözükmektedir. şžu anda OrtadoğŸu'daki İslam ülkeleri tek tek savaşŸa sürüklenip parçalanıyor. Maalesef bu hedefleri açık açık söyleyen ABD ile Türkiye stratejik ortaklık yaparak yaptığŸı zulümlere ortak oluyor. Aynı şŸekilde bu projenin bir parçası olan NATO'nun emrinde ülkemize 'sözde' savunma sistemleri yerleşŸtirdiler. Bunun yanlışŸ olduğŸu meydanlara çıkıp haykıran Milli GörüşŸün haricinde kimse olmadı. Fakat bizim haykırışŸımızı da engellemekten geri durmadılar. PKK'nın yaptığŸı dev mitinglere ses çıkartmayan ve güvenlik önlemleri alan hükümet, bizim şžanlı Ecdadımızın kanları ile sulanan topraklara Haçlı zihniyetin askerleri gelmesin, ülkemiz açık açık işŸgale doğŸru gitmesin diye yapacağŸımız 'Patriotlar Gelmesin Biz Geliyoruz' mitingimizi sudan sebeplerden dolayı engellediler. Fakat her ne kadar bizi bu gerçekleri söylemek için engelleseler de biz yine sesimizi duyurmaya çalışŸacağŸız. ܇ünkü biz bu vatanı seviyoruz ve biz İslam'ın sancaktarlığŸını yapmışŸ Ecdadın torunları olarak bu vatanı haclılara teslim etmeye de niyetimiz yok' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
büyük abi 2013-02-14 09:14:55

yapmayın kardeşim bu kadar da görmez olamassınız.hiç mi haydar hoca ismini duymadınız.ben yınede hatırlatayım.kendileri bu hafta sonu konya da olacaklar.dınlemelısınız.

Avatar
bayraktar 2013-02-14 10:07:35

hepınız cıkarcı bır grubu temsıl edıyorsunuz.ınşallah allah sıze dogru yolu bulmakta yardımcı olacaktır...sen ona o sana hep ıftıra sonuc ıyı degıl.kımse huzurlu rahat ıslamı sekılde yasayalım demıyo da o oyle yaptı bu boyle yaptı bızgelsek oyle yapmayız falan fılan .....yeter artık sızı dınlemıyoruz..

Avatar
OF-TRABZON-ALMANYA=61 2013-02-14 14:40:27

AKP'yi ancak basbakanlik seçimlerinde VADANTASLAR isterse devirir,baska türlü AKP'nin bileğŸi burkulmez...(VADANTASLARİN DEDİğžİ OLUR).

Avatar
İDRİS KARTAL 2013-02-15 16:25:17

AK PARTİ DÜNYADA BÖYLE LİDER YOK BAŞBAKAN TAYYİP ERDOğžAN KAHRAMAN CESUR BİR SİYASİ LİDERDİR VATANDAŞLAR İNDİREMEZ LJÜNKÜ GIDA KÖMÜR YARDIMI YAPIYOR

Avatar
OF-TRABZON-ALMANYA=61 2013-02-15 18:53:36

merak etme idris bey kaymakamlikdan FAKİR belgesi çıkart sanada gıda kömür yardimi yabilir,yardim edenleri ALLAH cok seviyor ALLAHİN sevdiğŸini elbette bizde seveceğŸiz.

Avatar
mukavim_oflu 2013-02-15 19:34:05

evet kim koyunun geleceğŸi yerden horozu esirger kim çuval çuval şeker, torba torba kömür bilgisayarlar vs daha neler neler ... bunların geldiğŸi yerden hiç 1 adet OY esigenir mi? akıl almaz bunu! ne olsun din elden gitmiş pek önemi yok ya başımızdakiler ha müslüman olmuş ha ruhban ne farkeder hepsi cennete gidecek ya! bak adam çamlıcaya kocaman camii yaptırıyor SİZ KİMİ ELEŞTİRİYORSUNUZ adam davosta koca israil başbakanına ONE MİNUTE dedi asrın fatihi yok böyle lider! osmanlıdan sonra en aziz liderdir bu! güsem mi ağŸlasam mı? bu eleştiri değŸil be ahmak müslüman! uyarıdır uyarı adam yedi ceddini yedi neslini satılığŸa çıkardı sen çıkmış bana gazel okuyorsun yeter be! dinlesen ne yazar kardeşim kulakların mühürlü.. ADAM DİYARBAKIRI BÜYÜKORTADOğžU İLJİN HAZIRLIYORUZ DİYOR SEN HALA BU BAŞBAKAN BEYUK ADAM DİYORSUN ...

Avatar
Saadet Fazilet 2013-02-15 20:49:23

Adam biraz kalabalık fotoğŸraf koyar. Buradaki kişilere bakınca devireceğŸiz desek saçma olurdu zaten .Size mahsun kırmızı gülden yıkılmadım ayaktayım şarkısını gönderiyorum.

Avatar
OF-TRABZON-ALMANYA=61 2013-02-16 11:22:17

sayın mukavim oflu saadet partisi NEREDE...? bak beni konusturma MÜSLÜMAN insan yalan konusmaz siz önce o yalanlarinizi birakin,siz durmadan lider AKP'İLE uğŸrasamazsiniz buna HALK müsaade etmez,saadet partisinin oyları NEREDE? tbmm'de saadet partisini hic göremiyorum NİYE? TBMM'DE chp var ama saadet p.yok bu NASİL olur ben inanamiyorum MÜSLÜMANLARINIZ nerede?ay ben cok üzülüyorum saadet p.sine keşke TBMM'DE olsaydı???.NOT=halk karar verir,halkin karari doğŸrutur,halkin dediğŸi olur,halk KRAL'TIR.

banner90