banner102

BU DAVA SAYI İLE ÖLÇÜLMEZ!

Saadet Partisi 1 Kasım Genel Seçimleri sonrası ilk Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.Toplantı sonrası seçim ile ilgili basın açıklaması yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Kasım 2015 Pazartesi 23:38
BU DAVA SAYI İLE ÖLÇÜLMEZ!

 Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M. Celal Vahapoğlu'nun da katıldığı gençlik toplantısında 1 Kasım seçimleri değerlendirildi. Seçim öncesi yapılan çalışmaların da değerlendirildiği toplantı sonrası basın açıklaması yapan Of Gençlik Başkanı Murat Gözütok, "Bizim çalışmalarımız seçimler için değil, ilçemize, ülkemize ve yeryüzüne HAK hakim olsun diye yapılan çalışmalardır. Bundan dolayı seçimden aldığımız düşük oy oranı bizi en ufak bir şekilde etkilememiştir." dedi.

YAPTIĞIMIZ SİYASET DEĞİL CİHAD'TIR

'Her ne kadar bir parti altında çalışsak ta esas gayemiz Rabbimizin rızasını kazanmaktır.' diyen Gözütok, "Merhum Erbakan hocamız tekerlekli sandalyede iken İran'a seyahat yapmıştı. Bu ziyaret öncesi gazetecilerin kendisine yönelttiği soruya tarihi bir cevap veren değerli hocamız, 'Bizim yaptığımız siyaset değil Cihad'tır. Bu çok önemli görevin yerine getirilmesi için değil tekerlekli sandalye, sürünerek te bu görevi ifa etmek zorundayız' diyerek gazetecilere cevap vermişti. Üstelik hocamız bir poşet dolusu ilaçla o yolculuğunu yapmıştı. Çünkü o Cihad'ın zaman, mekan veya kişisel sorunlarla tehir edilemeyeceğini biliyordu. O, Eba Eyyübel Ensari Hazretlerinin 90 lı yaşlarda İstanbul'un fethi için kilometrelerce uzaktan at sırtında geldiğini biliyordu. Bizde Erbakan hocamızın yolunda gitmenin gayreti içindeyiz. "diye ifade etti.

'HAKKI HAKİM KILMA' SUÇLAMASI..

Bu dava oy ile ölçülmez diyen Gözütok,"1969 yılında Erbakan hocamız ile yeninden filizlenen Milli Görüş davası, Adem aleyhisselam dan günümüze kadar gelen ilahi davanın adıdır.  Bunun içindir ki 1969 yılından günümüze kadar 4 partisi, Mahkemeler tarafından 'İslamiyeti hakim kılma' suçlaması ile kapatılan bir davanın, bu suçlamalar Hakkı savunduğuna delil olmaz mı?" sorusunu sorarak kendilerinin de aynı hedef doğrultusunda çalıştıklarını söyledi.

BU DAVADA EMEKLİLİK TABUTA GİRİNCE BAŞLAR

Sayı ile bu davanın ölçülemeyeceğini söyleyen Gözütok, "Biz seçimlerden aldığımız sayılara göre hareket etseydik, şu ana kadar sadece parti tabelamız kalırdı. Bunun içindir ki vatandaşlarımız 'en çok siz çalışıyorsunuz' sözünü ağızlarından düşürmüyorlar. Bizde bu inanış ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim bu davada emekliliğimiz tabuta girince  başlar." diyerek yapılan seçimlerde en çok oy alan ve tek başına iktidara gelen Ak Parti'nin hayırlı çalışmalara imza atması temennisinde bulundu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 02.11.2015 23:40
Anahtar Kelimeler:
Murat Gözütok
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mazlum ferdi 2015-11-03 20:05:32

arkadaşlar üzülmeyin gevşemeyin inanıyorsanız üstünsünüz . Kamalak hoca oyları saydırıyor anayasal hak olarak aldığımız her 85 bin oya bir milletvekili allaha emanet olunuz

Avatar
selim tavuklu 2015-11-07 09:12:20

bırakın bu insanların yakasını aldınız boyunuzun ölçüsünü ak partiye geçin boşuna çırpınmayın yazık size

banner90