banner102

Bu Söylemler Kuru İftiradan ibaret

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı Aralık ayı 'gündüz' ilçe divan toplantısını ilçe binasında partililerin katılımı ile gerçekleştirdi.

04 Ocak 2014 Cumartesi 15:06
Bu Söylemler Kuru İftiradan ibaret
Saadet Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mehmet Kurt'un misafir olarak katıldığı İlçe Divan toplantısına, Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

MUTLAKA ÖZÜMÜZE DÖNMELİYİZ

Toplantının açılış konuşmasını Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu yaptı. Gündemi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonları ve yerel seçimler hakkında konuşma yapan Vahapoğlu, yaşanan olayları anlamak ve tedbir almak için mutlaka özümüze dönmemiz gerektiğini savundu.

Bu işin özünde Milli Görüş kaidelerinin uygulanması gerektiğini söyleyen Vahapoğlu, Mutlaka İslam birliği, İslam Natosu ve İslam Parasına ihtiyacımız olduğunu iddia etti.

BU SÖYLEMLER KURU İFTİRADIR

İlçe Başkanı Vahapoğlu'nun konuşmasından sonra söz alan Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, "Son zamanlarda gelişen olayları kendi lehimize kullanarak seçim propagandası yaptığımızı söyleyenlerin olduğunu duyuyoruz. Buradan açık ve net olarak ifade ediyorum ki; bu söylemlerin tamamen Milli Görüş'ü yıpratmak ve seçimi kazanmamız için yapılan kuru iftiralardır" diye ifade etti.

Hiçbir şekilde başkalarının zafiyetini kullanmadıklarını sözlerine ekleyen Saral, "Bize atılan iftiralar tamamen yersidir. Biz ziyaret ettiğimiz yerlerde tamamen hangi anlayış ile belediyecilik yapacağımızı ve yapılacak hizmetleri anlatıyoruz. Hiçbir şekilde hükümetin veya cemaatin zafiyetlerini kullanma gibi bir düşüncemiz yoktur. Bizim bağlı bulunduğumuz Milli Görüş anlayışına göre bu son derece yanlış bir iştir. Bizde bağlı bulunduğumuz değerle sahip çıkarak siyaset yapıyoruz. Niyetimiz birilerini kırıp dökmek değil, hizmetin adil ve dürüst olanını yapmak için çalışma yapmaktır." dedi.

Toplantının son bölümünde Saadet Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mehmet Kurt, Milli Görüş anlayışının çok iyi öğrenilip gereği gibi yaşanması için gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Gündemi sarsan olaylara da değinen Kurt, "Bu olaylara mutlaka Milli Görüş penceresinden bakmalıyız. Eğer Batıl'ın gösterdiği şekilde bakıp anlamaya kalkarsak zalimlerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz. Bunun için Milli Gazete ve TV5'i takip ederek günümüz olaylarını gerektiği gibi anlamalıyız." diyerek Milli Görüşçülerin özellikle bu zamanda çok daha fazla çalışması gerektiğini savundu. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.01.2014 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gülbahar zengin 2014-01-05 08:00:25

bu panik neden irfan efendi senin için seçilmek hedef değilmi bütün olay bu bir kere allahıma yemin ederimki bu adayın milli görüşle zerre alakası yoktur tamamen takiyye yaparak malum aileden oluşundan ötürü bu partinin vitrinine geçti bazen dinliyoruz kendisini zerre kadar dava bilincinde olmadığı aşikar bence kazansa nolur kazanmasa nolur bir saadetli olarak kahroluyorum bizim adayımız ne zaman olacak allahaşkına

Avatar
Malum aile !!! 2014-01-05 20:44:57

Malum ailenin bir ferdi olarak, anlamakta zorluk çektiğim, kendini Saadet partili olarak gören malum aileden olmayan insanların, malum aile ile ilgili ne kadar büyük yaraları var, ailemizin Of'a gelişinden bu güne kadar olan hizmetleri ve yaptıkları ortada dururken, bu kin ve nefret neden anlamıyorum, iki hanelik ailelerde bile çürük ve yanlış insanların olduğu bir dünyada , sayısı onbinleri aşmış malum ailenin tüm fertlerinin doğru ve haklı olduğunu iddia etmiyoruz , soyadı sırf malum soyad olan biri, milli görüşçü olamazmı, kendini Saadet partili olarak gören ve bu yazının altına yorum yapanlar , hatta malum aile yüzünden kahrolan insanların " İrfan efendi " diye alıycı bir ifade kullanarak eleştiren malum ailen olmayan insancık Saadet partili olabiliyor ama İrfan SARAL , soyadından dolayı olamıyor , hadi ordan , hadi ordan , demek lazım bunlara...unutmamak lazım ki, Irak'ta Saddam'dan usandık diyen , Libya'da yeter artık Kaddafi diyenler, bugün keşke gitmeseydiler diye feryad ediyor, malum ailede gidince sizde öyle olmayın...

Avatar
mesut 2014-01-05 21:07:45

akpliler irfan saralı kötülemek için bir saadetli olarak kahroluyorum diyorlar. komik duruma düşmeyin irfan saral 5 yıldır saadet içersinde siyaset yapıyor ve bugüne kadar hep milli görüş içinde kaldı. ama seçim yanaşıp kazanma şansı iyice netleşince akpliler saadetliyim deyip yorum atmaya başladı. biz sizin biliriz nasıl saadetli! olduğunuzu. milletten oy isterken bizde saadetliyiz deyip milleti kandırırsınız en iyi işiniz bu.

Avatar
gokhan 2014-01-05 23:11:16

Irfan saral i begenmyenlr bizim adaymiz ne zaman olacak diyenler cikib aday olmak istiyorum deseydiniz ya birde kimse sarallara oy vermek zorunda degil adayi saral olmyan partilrde var

Avatar
gülbahar zengin @Malum aile !!! 2014-01-06 08:45:58

sizi çok iyi anladım malum aileyi allah başımızdan eksik etmesin haa bu arada saddam ve kaddafi ile özdeşleşmeniz ilginç birde şunu ilave edeyim ey malum aile ferdi siz acaba seçimden seçimemi milli görüşçü olursunuz benim aile takıntım yok ama seçim bitince hiç bir etkinlikte sizleri görmek mümkünmü örnekmi arıyorsun şuan size destek veren geçen dönem başkan adayımız daha partiye uğradımı.. sizler malum aile olarak bu partiyi kişisel emelleriniz için kullanamazsınız buna hakkınız yok bu konuda sizden çok bu göreve sizi uygun gören teşkilat iki yüzlü malum aileniz malum soyadınızı önplana çıkartıp faşızan cevabınızıda kınıyorum

Avatar
Malum aile !!! 2014-01-06 11:54:24

Biz; kişisel emelleri olan malum aile fertlerini akp'ye gönderdik, İrfan SARAL'ın kişisel emeli olsaydı, onuda akp aday adayları içerisinde görebilirdiniz, aday gösterilmese bile bir yerden bir koltuk sahibi olurdu. 40 yıldır of da hem kişiliği hem dürüstlüğü ile anılan İrfan SARAL'ın mhp'den aday olsa alacağı oydan daha mı az oy alırdı, insanlar tarafından sevilen, sayılan, her gitti yerde hürmet ve ikram gören sayın İrfan SARAL'ın adalet ve hakkaniyet duygusundan kimsenin şüphesi olmasın, Milli Görüşün ne demek olduğunu bilen biri bu vasıflara ve özelliklere sahip olan birinin ne olduğunu bilir. sanki Milli Görüş babasının malı gibi , sen görüşçüsün sen değilsin gibi yaklaşımı olan birinin, İrfan SARAL'ın hakkında yorum yapması çok gülünç oluyor, kendini Milli Görüşçü gösterip , Milli Görüşün partisi olan Saadet partisinden aday olan birini , burda her parti mensubunun okuyabileceği bir ortamda , eleştirmek alay etmek, bir Milli Görüşçüye yakışan hareketler değildir . Çok zorunuza gittiyse , partinin ilçe teşkilatı , il teşkilatı , genel merkezi var şikayetlerinizi oraya bildirebilirsiniz,,,, lidere sadakat şerefimizdir .. Lider kimi aday gösterirse biz onun peşinden gideriz, gerçek Milli Görüşçüler öyle diyor, unutmadan malum ailenin bir ferdi olmaktan her zaman gurur ve onur duyarım...

Avatar
serkan 2014-01-06 18:42:57

irfan abi bile biliyor murat saral aday olursa akp den kimin kazanacağını ama bende aynı kanaatteyim akp murat başkanı göstermezzse oyum irfan abinin

banner90