banner102

Bu Yoldaki Çileler Bizi Çelikleştiriyor

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, gece gündüz demeden aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Mart 2014 Cumartesi 14:43
Bu Yoldaki Çileler Bizi Çelikleştiriyor

Son olarak İrfanlı Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulunan İrfan Saral ve ekibi, bir gecede yaklaşık 100 daireyi ziyaret edip ev sakinleri ile ayaküstü kısa süreli sohbet gerçekleştiriyorlar.

Açılan her kapıdan güleryüzlü bir edayla karşılanan İrfan Saral, bu yüksek teveccühün kendilerine daha fazla azim ve çalışma gayreti verdiğini ve bundan dolayı rahatsızlık, yorgunluk ve üzüntünün üzerlerinden kalktığını söyledi.

Her gece binlerce basamak çıktığını da ifade eden Saral, "Eğer bu gayreti özel işimde yapsaydım en fazla bir hafta dayanabilirdim. Fakat yaklaşık dört ay önce başladığımız bu yoğun çalışmaları araksız sürdürmemize rağmen sadece bir gün istirahat ettim. Bunun tek sebebi vardır ki buda, bu yola bütün insanlığın saadeti için baş koyduğumuzdur." diyerek Milli Görüş Davasının yolunda karşılaştıkları her türlü meşakkatin kendilerini daha fazla güçlendirdiğini hatta çelikleştirdiğini söyledi.

DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN...

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.03.2014 14:48
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90